Κόρινθος | Τα πρόσωπα κλειδιά στους 4 συνδυασμούς

0
247
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι συνδυασμοί που έχουν ανακοινώσει την κάθοδο τους στις εκλογές του δήμου Κορινθίων δεν έχουν ακόμα πλην Σταυρέλη ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων όμως στο κάθε στρατόπεδο υπάρχουν πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους.
Τα πρόσωπα αυτά που άλλα θα είναι υποψήφιοι και άλλα όχι με τον τρόπο του ο καθένας βοηθά τον συνδυασμό του και έχει ήδη χρεωθεί μεγάλο κομμάτι απο την δράση του.
Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι μέχρι τώρα τα πρόσωπα κλειδιά στην συγκρότηση των συνδυασμών και πως λειτουργούν.

Στην “Πορεία ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού
Στον συνδυασμό του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού είναι καθοριστικός ο ρόλος του επιχειρηματία κ.Ηλία Κακογιάννη, ο οποίος διακριτικά και χωρίς να προκαλεί  είναι αλήθεια αλλά ουσιαστικά βοηθά εξαιρετικά την προσπάθεια ανανέωσης που κάνει ο νυν δήμαρχος.Είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ο ρόλος του είναι επιβοηθητικός. Ο κ.Πνευματικός περιμένει επίσης πολλά απο τους αντιδημάρχους Χρήστο Μελέτη, Μιχάλη Χατζή και την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Ντίνα Λύτρα.
Το όνομα που θα άλλαζε ισορροπίες αλλά έχει δηλώσει ότι δεν κατεβαίνει είναι του δικηγόρου κ.Αντώνη Παππά,τον οποίο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο δήμαρχος για να κρατήσει τον Σαρωνικό.

Στην “Συμμαχία Πολιτών” του Βασίλη Νανόπουλου
Στο στρατόπεδο του κ.Νανόπουλου αρχιστράτηγος του αγώνα είναι εκ των πραγμάτων ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης που έχει έλθει πολύ κοντά με τον επικεφαλής τον τελευταίο χρόνο και κάνει το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού παιχνιδιού. Κρίσιμος λόγω Χρήστου Δήμα είναι ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Ζαχαριά, όπως και του δικηγόρου Αλέξανδρου Γκουριώτη ο οποίος πιθανολογείται ότι δεν θα είναι υποψήφιος και του Θέμη Κουτσογκίλα.

Στην “Πνοή δημιουργίας” του Νίκου Σταυρέλη
Στην παράταξη του Νίκου Σταυρέλη, υπάρχουν εμφανή πρόσωπα που έχουν ήδη έντονη δράση σε πολλά επίπεδα και παράγουν έργο αλλά και άλλα που δεν φαίνονται αλλά ο ρόλος τους είναι παραπάνω απο σημαντικός.
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μουρούτσος αν και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί δίνει την μεγάλη μάχη στο κέντρο της Κορίνθου και υποστηρικτικά σε όλο τον δήμο.Παράλληλα είναι και ο κυματοθραύστης των επιθέσεων του δημάρχου. Σημαντική είναι η παρουσία του στελέχους του ομίλου Λαρσινού Γιάννη Καλύβα, του Μπάμπη Ντιγκιρλάκη και του Παναγιώτη Λαμπρινού και του διευθυντή της ΕΑΣ Κορίνθου κ.Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.
Να σημειώσουμε ότι δεν θα είναι υποψήφιοι αλλα παίζουν σημαντικό ρόλο γνωστοί επιστήμονες της πόλης και πρόεδροι κοινωνικών φορέων.

Στην παράταξη του Χρήστου Χασικίδη
Ο Χρήστος Χασικίδης δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κανένα όνομα αλλά έχουν αρχίσει δράση γνωστά στελέχη. Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρασσάβας, όπως επίσης και ο Γιώργος Οικονόμου έχουν δηλώσει δημόσια την στήριξη τους και δουλεύουν σε πολλά επίπεδα. Δραστήρια κινείται και η κα. Στριμενοπούλου στον Συνοικισμό.
Η συμμετοχή του Δημήτρη Μπίτζιου στο τοπικό ψηφοδέλτιο Χιλιομοδίου, δεν του στερεί την δυνατότητα να κάνει αγώνα σε όλο τον δήμο. Πολλοί περιμένουν απο τον κ.Χασικίδη να ανακοινώσει ονόματα συναδέλφων του, που έχουν κοινωνικά ερείσματα και δυναμική.
Αναφέραμε ονόματα που σήμερα ενεργοιποιούνται πολύ περισσότερο απο την υποψηφιότητα τους.

Σιγά-σιγά που θα ανακοινώνονται και άλλα ονόματα θα μπουν και νέοι άνθρωποι στο δημοτικό παιχνίδι και θα μοιραστούν οι ρόλοι.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn