Ποιοι πανηγυρίζουν για την απόσυρση Χασικίδη;;;;

    0
    39
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η απόφαση του καρδιολόγου Χρήστου Χασικίδη, να αποσύρει την υποψηφιότητα του απο την κούρσα των δημοτικών εκλογών του 2019 για τον δήμο Κορίνθου,δημιουργεί μία νέα κατάσταση και ανατρέπει πολλές ισορροπίες.
    Ο γιατρός με βάση τον νέο εκλογικό νόμο, ακόμα και αν εκλεγόταν δήμαρχος θα έμπλεκε σε δικαστικό κικαιώνα για να ανακηρυχθεί.
    Αποφάσισε να μείνει στο Νοσοκομείο και να μην βάλει σε περιπέτειες τους ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον αγαπούν.
    Έχει προσωπικό κόστος αυτή η απόφαση αλλά είναι απόλυτα σεβαστή.
    Ήταν απόλυτα σίγουρο, ότι θα τον πήγαιναν στις εκλογές ως όμηρο και το είχαν διαμηνύσει αυτό στην πιάτσα.
    Τα παπαγαλάκια της τοπικής εξουσίας το έλεγαν μέρες πριν ότι “δεν θα μπορέσει να κατέβει…και αν κατέβει θα έχει πρόβλημα”.
    Η αντιπολίτευση έβαζε και στοίχημα μάλιστα, ότι δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος, προδικάζοντας την στάση της.
    Η δημοτική αρχή μπορεί να πανηγυρίζει διότι έφυγε ένας ασύμμετρος αντίπαλος και ελπίζει να κερδίσει τον χώρο του. Ήδη έχουν γίνει προσκλήσεις για συναντήσεις σε στελέχη του Χασικίδη.
    Η αντιπολίτευση μπορεί και αυτή να πανηγυρίζει γιατί ελπίζει να πάρει πίσω τους δεξιούς που είχε καιρό τώρα αποχαιρετήσει…
    Ο Νίκος Σταυρέλης χάνει ένα πολύτιμο σύμμαχο για τον δεύτερο γύρο είτε έμπαινε αυτός είτε έμπαινε ο Χασικίδης η συνεργασία τους ήταν εκ των ουκ άνευ και ήταν και η εγγύηση για την αλλαγή στον δήμο.
    Τώρα πρέπει να παλέψει μόνος του.

    Τι θα κάνουν οι συνεργάτες του Χασικίδη
    Στην ανακοίνωση του, αφήνει ελεύθερο τον καθένα να αποφασίσει μόνος του, στην βάση της συμμετοχικής διαδικασίας στον δήμο αλλά και την εξάλειψη του δημαρχοκεντρικού μοντέλου διοίκησης που έχει γίνει καθεστώς στην Κόρινθο.
    Οσοι απο τους συνεργάτες του πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στον δήμο Κορινθίων δεν θα πάνε ούτε με τον κ.Πνευματικό μα ούτε με τον κ.Νανόπουλο.
    Οσοι έβλεπαν τον γιατρό ως σκαλοπάτι πιθανόν να πάνε προς κάθε κατεύθυνση.
    Σημασία έχει ότι πλέον αλλάζουν πολλά πράγματα και στην εκλογική στρατηγική των υποψηφίων και απελευθερώνονται δυνάμεις κοινωνικές που θα ψήφιζαν τον γιατρό.

    Σωστή ή λάθος η απόφαση του;
    Για να το κρίνει κανείς αυτό πρέπει να έχει εκτίμηση ποιό είναι το αληθινό πάθος του γιατρού και για όσους μπορούν να ξέρουν η καρδιολογία είναι κάτι υπέρτερο.
    Αποφάσισε με βάση το προσωπικό του ήθος και την συνείδηση του, άρα έκανε το εντιμότερο που του ζητούσε η ψυχή του, χωρίς να ταλαιπωρήσει κανένα.
    Ήξερε δε πολύ καλά ότι θα έκαναν τα πάντα “κάποιοι” για να τον έχουν πολιτικά και κοινωνικά όμηρο.
    Παρά την ψυχική πίεση σκέφτηκε καθαρά και όπως καθαρά ήλθε στην πολιτική ζωή το ίδιο καθαρά έφυγε….!!!!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn