Καλλίρης και Σταυρέλης θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο!

    0
    92
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η επίσημη κάθοδος του Πελοπίδα Καλλίρη, στον δήμο Κορινθίων είναι πλέον γεγονός και αυτόδημιουργοί νέες ισορροπίες τόσο στην πόλη, όσο και στα χωριά.
    Οσοι έκαναν, μεγαλόστομες αναλύσεις, για την μην κάθοδο του, αποδείχθηκαν πολιτικά αστείοι, γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να ερμηνεύσουν τα πράγματα.

    Ποιό είναι το λόμπυ της Κορίνθου;
    Ο κ.Νανόπουλος και το 2014 αλλά και μετά τις εκλογές, δεν έκρυβε την αντιπάθεια του για τους επώνυμους δεξιούς της Κορίνθου, τους οποίους θεωρούσε “διαπλεκόμενους” με το σύστημα Πνευματικού.
    Στην άποψη αυτή του κ. Νανόπουλου υπάρχει μία αλήθεια και ένας μύθος.
    Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα μέλη του “λόμπυ” στις δημοτικές εκλογές του 2014, ψήφισαν τον κ.Πνευματικό, όχι λόγω διαπλοκής αλλά επειδή θεωρούσαν τον κ.Νανόπουλο, να υστερεί του δημάρχου.
    Ο μύθος είναι ότι τα επώνυμα γαλάζια στελέχη, στέρησαν την νίκη απο τον κ.Νανόπουλο. Ηταν δική του επιλογή, να τους αγνοήσει το 2014 και να τους βάλει απέναντι απο την παράταξη του, την οποία έφτιαξε ο ίδιος με προσωπικές του επιλογές στα πρόσωπα.
    Το περίφημο πλέον λόμπυ, αποτελείται απο επιχειρηματίες, επιστήμονες, γόνους ιστορικών οικογενειών της Κορίνθου, που όλοι έχουν μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στην πόλη.
    Ολοι αυτοί τον Μαϊο, θα στηρίξουν τον Πελοπίδα Καλλίρη αφήνοντας ένα πολύ μεγάλο εκλογικό κενό, όχι στον κ.Νανόπουλο, που δεν τους είχε αλλά στον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πνευματικό, που τους χάνει οριστικά….!

    Η κάθοδος Καλλίρη και το διπλό κακό!
    Είναι το διπλό πλήγμα για τον εν ενεργεία δήμαρχο, ο οποίος έχασε ισχυρές δυνάμεις στα αριστερά του και πλέον χάνει και ισχυρές δυνάμεις στα δεξιά του.
    Για τους κκ. Πνευματικό και Νανόπουλο, είναι πλέον μονόδρομος η αλλαγή στρατηγικής.
    Είναι υποχρεωμένοι να απευθυνθούν στα λαϊκα και απο εκεί να αντλήσουν νέους υποστηρικτές ΑΛΛΑ έχοντας χάσει το πλεονέκτημα της παράστασης νίκης.
    Ο κ.Πνευματικός θα πρέπει τις επόμενες 150 ημέρες να βρεί στελέχη, που θα αναπληρώσουν τις ισχυρές απώλειες-κάτι που είναι αδύνατο και ο κ.Νανόπουλος, εκτός απο την πίεση που πλέον του ασκεί ο κομματικός μηχανισμός, θα βρεί πολλές κλειστές πόρτες.
    Πνευματικός και Νανόπουλος, εκτιμούν ότι θα συγκρατήσουν ισχυρό κομμάτι απο το 40% που πήραν στον πρώτο γύρο το 2014.
    Αυτό πολιτικά είναι ανέφικτο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
    Η κάθοδος Καλλίρη, απο μόνη της με την στήριξη της ΝΔ φέρνει σαρωτική αναδιανομή του εκλογικού σώματος.

    Σταυρέλης-Καλλίρης στον δεύτερο γύρο!
    Ο Νίκος Σταυρέλης έχει ήδη μία ισχυρή και δομημένη ομάδα, που παίζει και προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Μία ομάδα η οποία κάνει έντονη παρέμβαση σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου και διαρκώς διευρύνεται.
    Ο Συνοικισμός της Κορίνθου, ο πρώην δήμος Τενέας και ο πρώην δήμος Σαρωνικού, είναι οι περιοχές στις οποίες όπως είναι σήμερα τα πράγματα, θα έρθει πρώτος ο κ.Σταυρέλης.
    Ο Συνοικισμός μάλιστα αποτελεί το κύριο χαρτί των εκλογών. Οι 10.000 ψηφοφόροι του στέλνουν απευθείας υποψήφιο στον δεύτερο γύρο και είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά η Συνοικία είναι τόσο δεμένη.
    Η εκλογική επιρροή του Σταυρέλη είναι σαφώς και σταθερή πάνω απο το 20% και αυτή θα μεγαλώνει το επόμενο διάστημα.
    Ο Πελοπίδας Καλλίρης, θα παρουσιάσει ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο γαλάζιας απόχρωσης με πρόσωπα που σε πολύ σύντομο διάστημα θα δημιουργήσουν δυναμική στην κοινωνία, οδηγώντας σε συρρίκνωση τον κ.Νανόπουλο και στερώντας δυνάμεις απο τον κ.Πνευματικό στο κέντρο της πόλης που ήταν προνομιακό για αυτόν εκλογικό πεδίο.
    Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα οι κκ. Πελοπίδας Καλλίρης και Νίκος Σταυρέλης, θα λύσουν τις διαφορές του στον δεύτερο γύρο των εκλογών του Μαϊου.
    Αυτό πλέον είναι παραπάνω απο καθαρό ακόμα και σε όσους δεν γνωρίζουν τα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου.

    Γ.Λ.
    Υ.Γ.: Θα το λέμε κάθε μέρα. Οποιος υποψήφιος δεν έχει οργανωμένη στρατηγική στο μυαλό του και στον συνδυασμό του, δεν θα έχει καμία τύχη.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn