Το τοπ χρώμα μαλλιών για το χειμώνα λέγεται «ψημένη καρύδα»

0
101

Τα μαλλιά δεν είναι σαν τα ρούχα. Οι χρωματικές επιλογές δεν είναι άπειρες (εκτός αν αγαπάς τα μωβ ή τα γαλιάζια μαλλιά) και τα στυλ μοιάζουν ελαφρώς να επαναλαμβάνονται. Ευτυχώς, υπάρχει κάτι που εξελίσσεται ταχύτατα και αυτό είναι οι τεχνικές των hairstylists, που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συνδυάσουν τα χρώματα μεταξύ τους, δίνοντας ένα φυσικό, καλόγουστο αποτέλεσμα.

Το μπαλαγιάζ (δηλαδή οι ανταύγειες που βαθμιαία πυκνώνουν και κάνουν τα μαλλιά να μοιάζουν σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο), είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις των τελευταών χρόνων, που τώρα βρίσκεται πίσω από την απόχρωση που θα βλέπουμε παντού την επόμενη σεζόν: την ψημένη καρύδα.

Τι χρώμα είναι;

Πρόκειται για ένα look με σκούρες μελαχρινές ρίζες, που σταδιακά ανοίγει σε ένα ψυχρό, σχεδόν λευκό ξανθό. Τα χρώματα θυμιζουν πράγματι τη χρωματική αντίθεση στο εσωτερικό και το εξωτερικό της καρύδας, μόνο που εδώ η μετάβαση γίνεται ομαλά. Το αποτέλεσμα, όμως, καταλήγει έντονο και ιδιαίτερο.

Φυσικά, όπως κάθε χρωματική αλλαγή θέλει ιδιαίτερη προσοχή και μαεστρία για δείξει πραγματικά μοδάτη και όχι κιτς, αλλά αν πετύχει, τότε δημιουργεί ένα ολόφρεσκο λουκ που δε θα θες να αποχωριστείς.