Μητέρα: η πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας!

0
341
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η 2η Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στις μητέρες. Παγκόσμια Ημέρας της Μητέρας λοιπόν σήμερα και πολλά λουλούδια θα θυσιαστούν για εκείνη, ωστόσο δεν ξέρω αν αρκούν τα λουλούδια του πλανήτη για μια μόνο μάνα. Δική της είναι η φύση η ίδια εξ ορισμού. Έχουν γραφτεί χιλιάδες ποιήματα για εκείνη, εκατοντάδες ταινίες για τον ρόλο της ενώ έχει αποτελέσει έμπνευση για μερικά από τα καταπληκτικότερα έργα της παγκόσμιας Τέχνης.

Μάνα, μανούλα, μητέρα, μαμά, μαμάκα…. Πώς να την φωνάξεις…. Πιθανότατα, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λέξη που είπες σωστά. Το χάδι της μεταφέρει όλη την καλή της ενέργεια και το βλέμμα της όλη της την αφοσίωση. Η αγκαλιά της απάγκιο σε κάθε φουρτούνα , σε κάθε αρχή μα και κάθε τέλος. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε το μεγαλείο της μητρότητας, η μητέρα παραμένει το σημείο αναφοράς της ζωής μας, ο άνθρωπος που είναι πάντα εκεί , με αγάπη άφθαρτη και ανιδιοτελή. Ο ρόλος της ισόβιος και 24ωρος. Η ανταπόκριση της υπερβαίνει την κούραση, την φτώχεια, την ανέχεια, τις δυσκολίες και κάθε προσωπική της ανασφάλεια.

Μητρική Τρυφερότητα(1908) της Mary Cassatt (1844- 1926)

The Three Ages of Woman (1905), του Gustav Klimt

Δεν ξέρω αν μια μέρα είναι αρκετή για να την αφιερώσουμε στην μάνα, σε εκείνη που είτε γέννησε ένα παιδί, είτε μεγάλωσε ένα, ως δικό της. Όλες οι μέρες μας, δικές της είναι. Όπως έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης, “Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου”.

Επιμέλεια: Άννα Ευθυμιάδου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn