Τα νέα της «αποικίας»

0
55
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Γράφει ο Ντίνος Παπαντωνίου  

Διάβασα με προσοχή το δελτίο τύπου  για την  υποστήριξη της Κορίνθου  στην υποψηφιότητα των Συρακουσών  ως  πολιτιστικής πρωτεύουσας  της Ιταλίας το 2024. Την ψηφίζουν και οι πόλεις της Ελευσίνας και της Επιδαύρου.  Μπράβο και πάλι μπράβο. Το γραφείο τύπου της Κολιάτσου δεν έχασε την ευκαιρία να μας ενημερώσει ότι η  εφημερίδα Repubblica, έχει 15 εκατομμύρια καθημερινή κυκλοφορία. Κόψτε κάτι μηδενικά παιδιά. Η αλήθεια θεραπεύει.

Δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου: Μετά την θεαματική επιτυχία της 1ης επίσημης αποστολής 10 Κενυατών Κυβερνητών, 23 αξιωματούχων  και 7 επιχειρηματιών στην  Περιφέρεια της Αττικής, οι Κενυάτες  επισκέφθηκαν την Πελοπόννησο και την Αρχαία Κόρινθο. Το θεαματική επιτυχία από πού προκύπτει  παιδιά;  Ανυπομονώ να μάθω.                Η οικονομία δεν είναι παιδική χαρά.

Ταξίδι αστραπή της Δωροθέας στην πρωτεύουσα της αποικίας και μάλιστα με διανυκτέρευση.  Για τις αποζημιώσεις  από τους ένοικους του Μαξίμου και του προεδρικού μεγάρου τσιμουδιά. Έτσι ορίζουν οι κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στους αποικιοκράτες. Μπράβο στο Ν.Κακλαμάνη που σήκωσε το θέμα. Κρίμα που δεν πρόλαβε το ψευτο-πολιτικό προσωπικό να της δώσει και μια έδρα στο καποδιστριακό πανεπιστήμιο. Ίσως στην επόμενη επίσκεψη.

Οι επισκέψεις των υποψηφίων της Χαριλάου Τρικούπη σε όλη την επικράτεια της αποικίας καλά κρατούν. Πώς  λέγαμε παλιά; Ας κρατήσουν οι χοροί. Το πρωί θα εκλεγώ,το βράδυ θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ, λέει ο ένας. Ο άλλος: Από την επομένη θα σπάσουμε όλους τους μηχανισμούς και τις παρέες. Τι τις θέλατε ρε παιδιά τις παρέες; Δεν μάθατε τόσα χρόνια ότι τα κόμματα δεν ζουν χωρίς ιδέες;

Για την ισχυρή οικονομία και το τσουνάμι επενδύσεων μιλούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οι λαλίστατοι υπουργοί. (το ξεπούλημα  δηλαδή, όλου του παραγωγικού πλούτου της χώρας),για να είμαστε ακριβείς. Ευτυχώς που το Ελληνικό πανεπιστήμιο τιμούν μετρημένοι στα δάκτυλα, οικονομολόγοι που αποδομούν λέξη –λέξη, τις μεγαλοστομίες των αλχημιστών.

Η αλήθεια είναι το 2021, θα είμαστε 45% φτωχότεροι σε σύγκριση με το 2010, όταν δηλαδή άρχισε η ευρωπαϊκή “επιχείρηση σωτηρίας μας”.

Χθες επισκέφτηκε την Εύβοια, ο Αλέξης Τσίπρας. Οι αξιωματούχοι της Κουμουνδούρου, βρέθηκαν νωρίτερα για να προετοιμάσουν το έδαφος(το πολιτικό).

Συσκέψεις επί συσκέψεων, αοριστολογίες με τους εκπροσώπους των παραγωγικών συνεταιρισμών. Αγώνας και αγωνία να βγουν από το διαρκές πολιτικό  lockdown.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn