Το κρασί | Romeo & Juliet = κτήμα Γκόφα

0
241
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δύσκολα θα βρεις όνομα πιο ερωτικό και πιο κλασικό ταυτόχρονα από αυτό. Αν το δοκίμασες στο Οινόραμα που μόλις τελείωσε, σχεδόν βέβαια αναζήτησες το σημειωματάριό σου. Σε έναν πρωτότυπο και αντισυμβατικό συνδυασμό, δυο φαινομενικά ξένες μεταξύ τους ποικιλίες, συναντιούνται σε ένα χαρμάνι με μαγικά και εκρηκτικά ταυτόχρονα αποτελέσματα. Σου θυμίζει κάτι;

Ο Κωνσταντίνος Γκόφας είναι ήδη γνωστός για την μοναδική του προσήλωση και εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια των κρασιών του, από το αμπέλι μέχρι και την τελευταία τελεία στην ετικέτα. Αυτό είναι το αγαπημένο του.

Στον ρόλο του Romeo το Chardonnay (60%) και της Ιουλιέτας η Μαλαγουζιά (40%)! Οι δύο ποικιλίες καλλιεργούνται στην περιοχή Δάφνη της Νεμέας.

Το ασβεστοπορώδες έδαφος και η θέση του αμπελώνα επιτρέπουν στο φυτά να παράξουν μόνο περιορισμένο και πολύ συμπυκνωμένο καρπό που δεν ξεπερνά τα 600 kgr/στρέμμα. Το χαρμάνι παρέμεινε σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός με μέτριο κάψιμο για 6 μήνες και όταν πλέον βγήκε από αυτά, το ειδύλλιο είχε μαγικά αποτελέσματα.

Πολύπλοκο, έντονο και γευστικό, είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσει. Τα κατάφερε με εμάς και όλους όσους το δοκίμασαν στο Οινόραμα.

ΧΡΩΜΑ  ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑ  ΜΕΤΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΣΩΜΑ ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ   ΜΕΤΡΙΑ
Δοκιμή

Στο ποτήρι εντυπωσιακό λεμονί χρώμα με χρυσωπές ανταύγειες.

Πλούσια αρώματα βουτύρου και καπνού ξεπηδούν από το ποτήρι αρχικά. Ώριμο λευκό ροδάκινο, αχλάδι, κίτρο και μπισκότο ακολουθούν κατά πόδας, υπερισχύοντας όσο παραμένει στο ποτήρι. Το σύνολο συμπληρώνεται μοναδικά από νότες καραμέλας γάλακτος και βανίλιας.

Στο στόμα πλούσιο, με αίσθηση λιπαρότητας και καλοζυγισμένη οξύτητα που ισορροπεί την κρεμώδη υφή του. Ροδάκινο, περγαμόντο και κίτρο πρωταγωνιστούν πλαισιωμένα από νότες καπνού, βανίλιας και φυσικά βουτύρου. Η εντυπωσιακά μακράς διάρκειας επίγευση αφήνει απολαυστική αίσθηση ξηρών καρπών στο στόμα που θα παραμείνει εκεί για ώρα.

Τα τεχνικά

Χρώμα: Λευκό
Τύπος: Ξηρό
Χρονιά: 2016
Αλκοόλ: 13,5%
Προέλευση: Νεμέα
Ποικιλία: Chardonnay, Μαλαγουζιά
Αρώματα: βούτυρο, καπνός, ώριμο ροδάκινο, αχλάδι, κίτρο, μπισκότο, καραμέλα γάλακτος, βανίλια
Μέγεθος Φιάλης: 750ml
Παραμονή σε βαρέλι: 6 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10°C
Παλαίωση: 5 χρόνια
Πώμα: Φελλός
Βιολογικό: Όχι
ROMEO & JULIET 2016 – ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με παϊδάκια κοτόπουλο, σολομό ψητό στα κάρβουνα, με πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, καρμπονάρα, καπνιστή χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα και πιάτα με pesto.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn