Με τις απονομές των βραβείων έκλεισε το φεστιβάλ θεάτρου

0
115
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αυλαία του 16ου μεγαλύτερου πανελλήνιου φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Κόρινθος 2018 έπεσε εχθές 10 /8/2018 στον πολύ όμορφο χώρο που έφτιαξε ο Δήμος Κορινθίων.
Τεράστια η επιτυχία του φεστιβάλ κατάμεστο κάθε βράδυ το θέατρο,δεκάδες τα συγχαρητήρια από τον κόσμο που έφευγε με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του,μεγάλη η χαρά μας όταν μας έλεγαν συγχαρητήρια για την διοργάνωση,όταν μας ευχαριστούσαν για τις 12 υπέροχες βραδιές που τους ταξίδευαν κάθε βραδυ, τους προβλημάτιζαν τους περνούσαν όμορφα μηνύματα και όλα αυτά δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου, αγκαλιά με τις μαγικές κολώνες του Ναού του Απόλλωνα, στα πόδια του αγέρωχου Ακροκορίνθου! !

Πριν την Τελετή των Απονομών οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Όπερα του Ζητιάνου του John Gay από το Κορινθιακό Θέατρο Βασίλης Ρώτας εκτός διαγωνισμού φυσικά.

Χαρακτηριστικό του Φετινού Φεστιβάλ η πολύ μεγάλη προσέλευση των θεατών.Οι θεατές κάθε βράδυ γέμιζαν το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου αφού πάνω από 600 θεατές ανηφόριζαν μέχρι τον ΞΕΝΙΑ στην Αρχαία Κόρινθο για να παρακολουθήσουν τα θεατρικά σχήματα του φετινού φεστιβάλ και στο τέλος έφευγαν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολουθούσαν.

Το Κορινθιακό θέατρο έκλεισε το φεστιβάλ με την υπόσχεση:


Σας ευχαριστούμε πολύ όλους ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση του ΚΘΒΡ που έτσι επιτυχημένα συνεχίζουμε! !!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn