Κόρινθος | “Κι αν τα παραμύθια φτιάχτηκαν για τους εφήβους;”

0
127
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λίλη Λαμπρέλλη: “Κι αν τα παραμύθια φτιάχτηκαν για τους εφήβους;”

 Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Μήνας Εφηβείας 2018”, οι εκδόσεις Πατάκη, το Βιβλιοπωλείο “Κουκίδα” και η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου συνδιοργάνωσαν την Ομιλία – Εκδήλωση, για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους, με θέμα: “Κι αν τα παραμύθια φτιάχτηκαν για τους εφήβους;”, με την Λίλη Λαμπρέλλη.

Η κ.Ξένια Σακελλαρίου, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου “Κουκίδα” υποδέχτηκε την συγγραφέα και το κοινό και ευχαρίστησε την Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Στην ομιλία της η κ.Λίλη Λαμπρέλλη, συγγραφέας και αφηγήτρια παραμυθιών μίλησε για τον συμβολικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται το κόστος της ενηλικίωσης, μέσα στα ΛαΪκά Παραμύθια.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, τα ΛαΪκά Παραμύθια εμπεριέχουν το μήνυμα της μετάβασης από μια κατάσταση της ζωής σε μια άλλη, από μια ηλικία σε μια άλλη, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί χωρίς κόστος.

Αν αυτή η μετάβαση, που είναι φυσικό να περιλαμβάνει την “απώλεια”, τον “θάνατο” και το “πένθος” δεν συμβεί, τότε τα άτομα βαδίζουν στον χρόνο χωρίς να μεγαλώνουν, χωρίς να ωριμάζουν, διατηρώντας τον ρόλο του πληγωμένου, αδύναμου, ανικανοποίητου και εξαρτημένου παιδιού.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης η συγγραφέας διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της “Η νύχτα του κορακιού”, στην συνέχεια αφηγήθηκε ένα ΛαΪκό παραμύθι για παιδιά, απάντησε σε ερωτήσεις και υπέγραψε βιβλία της.

Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn