Αγώνας Ράλλυ με ιστορικά αυτοκίνητα το Σάββατο

0
153

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, το οποίο προσμετρά στο AC3- Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1.

Το T.S.D. Regularity Rally είναι μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπεί στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων, χωρίς απαιτητική πλοήγηση, χωρίς επικαλυπτόμενες ΕΔΑ, ή άλλες δυσκολίες εντός αυτών.

Τα χαρακτηριστικά του Ράλλυ είναι η σταθερή ΜΩΤ στο μεγαλύτερο μήκος των ΕΔΑ και οι κρυφές χρονομετρήσεις. Σε κάθε αρχή ΕΔΑ θα γίνεται ολικός μηδενισμός οδόμετρου και οι ελάχιστες (για λόγους ασφαλείας) αλλαγές ΜΩΤ θα γίνονται πάνω σε σχήματα (τουλίπες) του Roadbook. Η διαδρομή περιλαμβάνει, παλιές απαιτητικές οδηγικά Ακροπολικές Ειδικές Διαδρομές, με καλό οδόστρωμα στην Αττική –Βοιωτία –Κορινθία.

Η διαδρομή της εκδήλωσης θα ξεκινήσει ταυτόχρονα από τις έδρες των δύο λεσχών στις 07:00 του Σαββάτου 17/11/2018. Πλησίον της 1ης ΕΔΑ στην Φυλή, θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος από 09:00-10:30 για όλα τα αυτ/τα.

Η επανεκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 στην πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και οι συμμετέχοντες θα καλύψουν περίπου 200 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 9 Ε.Δ.Α (20-23 χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

Oι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1),με το σύστημα Chronopist (transponders) και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από τον Σ.Ι.Σ.Α. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου. Τα πληρώματα θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν υψηλή ΜΩΤ(καλά προετοιμασμένα οχήματα), ή μεσαία Μ.Ω.Τ, που προτείνεται για πληρώματα με οχήματα μικρότερα των 1000 cc, για μικρότερη καταπόνηση τους ή για πληρώματα με διαφορετική προσέγγιση στον αγώνα.

Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1960-1988, ενώ τα αυτοκίνητα κατηγορίας GT (1989-1998) γίνονται δεκτά αλλά θα είναι εκτός γενικής κατάταξης.

Έπαθλα θα απονεμηθούν στα έξη (6) πρώτα πληρώματα της κοινής γενικής κατάταξης και για τις δύο Μ.Ω.Τ. Επίσης θα απονεμηθεί έπαθλο για το 1ο αυτ/το κατηγορίας GT και έπαθλο για το 1ο αυτ/το χωρίς συνδεδεμένα όργανα μέτρησης. Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα 80 ευρώ και περιλαμβάνει • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κ.ά.