Υποψήφιος δήμαρχος στο Κιάτο ο Νίκος Ζαχαρόπουλος !

0
203
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

-Ψηφίσθηκε στη Βουλή και έγινε Νόμος του Κράτους ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ-1», το Νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο Χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
-Το νέο Νομοσχέδιο εισάγει καινοτομίες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις οποίες εν πολλοίς τις βρίσκω σημαντικές, ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες.
-Θα μπορούσε βέβαια να προστεθούν κ.α. στοιχεία στο Νομοσχέδιο, που να συμβάλλουν στην ανεξαρτησία της Αυτοδιοίκησης, τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων, τη διαφάνεια και τη μείωση της διαφθοράς.
-Όμως, όπως ισχύει σε όλα τα ζητήματα, όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα.
-Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις Δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2019.
-Η σημερινή Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, εκ του αποτελέσματος, έκλεισε τον κύκλο της, πολύ ενωρίτερα από την λήξη της θητείας της.
-Ο κάθε πολίτης, όλοι μας, έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το έργο και την εικόνα του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής.
Πρόσφατα, ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, ως υποψήφιος Δήμαρχος, για τη διεκδίκηση, με τους συνεργάτες μου, της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων . Μεταξύ των άλλων ανέφερα:
-Πρώτιστη μέριμνα, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο σεβασμός στους πολίτες και τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων.
-Ας αναζητήσουμε όλα τα στοιχεία που μας ενώνουν και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα για έναν Δήμο ενιαίο σε όλη του την έκταση, από τη πρωτεύουσα μέχρι τη τελευταία Τοπική Κοινότητα, δυνατό και διεκδικητικό.
-Θέλουμε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους, πρωταγωνιστές των αλλαγών και των εξελίξεων. Η εμπειρία, η γνώση και τα νιάτα, σε μια απόλυτη συνεργασία, για το καλό του τόπου μας και των Δημοτών.
-Χρειαζόμαστε έναν Δήμο ισχυρό, με σύγχρονες συλλογικές δράσεις. Έχουμε ανάγκη από επαναπροσδιορισμό των σχέσεων Δημοτών, πολιτών–Δημοτικής αρχής. Απαιτούνται νέες αντιλήψεις στη διαχείριση των οικονομικών, της διαφάνειας, της διοίκησης και της επικοινωνίας.
-Με συγκεκριμένο πλάνο και πρόγραμμα, με ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, που μαζί με τους πολίτες θα συντάξουμε και θα υλοποιήσουμε, θα κάνουμε όλες τις αλλαγές που χρειάζονται για το καινούριο ξεκίνημα, που θα φέρει πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας.
-Θεμέλιο της Δημοκρατίας ο ενεργός πολίτης. Η συμμετοχή μας, ως ενεργών πολιτών, στη λύση των προβλημάτων είναι επιβεβλημένη, ιδιαίτερα στα ζητήματα που απασχολούν τους νέους, τους άνεργους, τους αγρότες μας, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους υπάλληλους, τους συνταξιούχους τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες, τους οικονομικά αδύναμους.
-Πίστη και φιλοδοξία μας να δώσουμε στον Δήμο μας τη χαμένη του ταυτότητα, να τον φέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης σε όλους τους τομείς και να τον καταστήσουμε πρωτοπόρο, όπως του αξίζει, όχι μόνο στον Νομό Κορινθίας και τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά σε ολόκληρη τη Χώρα ακόμα και εκτός των συνόρων της, μια πραγματική πρωτεύουσα, κόσμημα, της Δυτικής Κορινθίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn