Ο «Αρχοντοχωριάτης» στο Φεστιβάλ Θεάτρου Κορίνθου

0
72
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O Δήμος Κορινθίων και το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» σε συνεργασία διοργανώνουν το 16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2018.

Eκεί θα συμμετέχει στη δεύτερη διαγωνιστική του προσπάθεια και συμμετοχή σε φεστιβάλ η παράσταση της ομάδας της ΔΗΚΕΔΗΜΕ «Ο Αρχοντοχωριάτης», σε σκηνοθεσία της Ευγενίας Σάλτα, με μεγάλες προοπτικές, έχοντας κερδίσει το κοινό τόσο στα Μέγαρα όσο και στο φεστιβάλ Μονεμβασιάς που διεξήχθη λίγες εβδομάδες πριν.

Το Φεστιβάλ θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί από 1-10 Αυγούστου 2018 στο Υπαίθριο Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου. Θα λάβουν μέρος δέκα (10) θεατρικά σχήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα.

ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, Πρώτης, Δεύτερης και Τρίτης καλύτερης παράστασης, Σκηνοθεσίας, Μουσικής Σύνθεσης, Μουσικής Επιμέλειας, Σκηνικών, Κοστουμιών, Χορογραφίας, Κίνησης, Φωτισμού, Α΄ Ανδρικού και Α΄ Γυναικείου ρόλου, Β΄ Ανδρικού και Β΄ Γυναικείου ρόλου, Προγράμματος και Αφίσας της Παράστασης.
Βραβείο θα δώσει και το ΚΟΙΝΟ που θα παρακολουθήσει ΟΛΕΣ τις παραστάσεις του Φεστιβάλ. Ο θίασος του Κορινθιακού Θεάτρου θα συμμετέχει εκτός συναγωνισμού.

Καλή επιτυχία στην θεατρική ομάδα της ΔΗΚΕΔΗΜΕ, στους συμπολίτες μας ηθοποιούς και συντελεστές!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn