Χιλιάδες προεκλογικές προσλήψεις στην Αυτοδιοίκηση!

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το δρόμο για την πρόσληψη χιλιάδων συμβασιούχων σε δήμους και περιφέρειες ανοίγει σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Το νομοσχέδιο που έχει έντονο προεκλογικό άρωμα προβλέπει πως εξαιρούνται από την αναστολή προσλήψεων λόγω εκλογών, «οι προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και τα νομικά πρόσωπα αυτών» για περισσότερες από δέκα ειδικότητες.

Μεταξύ αυτών είναι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, την πυρασφάλεια, τις παιδικές κατασκηνώσεις, τα ΚΑΠΗ, οι χειριστές μηχανημάτων και οι ναυαγοσώστες.

Το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης την πρόσληψη προσωπικού που καλύπτει έκτακτες ανάγκες, ενώ εξαιρεί από την αναστολή προσλήψεων και προσωπικό που έχει καταταχθεί στο παρελθόν σε προσωρινούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων σε δήμους.

Με το άρθρο 89 μάλιστα αυξάνεται κατά 400 άτομα ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου σε δήμους και περιφέρειες, ο οποίος θα ανέλθει σε 1.333 άτομα όταν ψηφιστεί ο νόμος.

Η κυβέρνηση δρομολογεί τη δυνατότητα χιλιάδων προσλήψεων συμβασιούχων και μόνιμου προσωπικού στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ για τη μονιμοποίηση 10.000 συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων.

Εκτός ΑΣΕΠ

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποτελεί τη μοναδική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία προβλέπει την πρόσληψη προσωπικού.

Το απόγευμα της Πέμπτης ψηφίστηκε από τη Βουλή νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε δημόσιες εταιρείες ενέργειας να κάνουν προσλήψεις συμβασιούχων εκτός ΑΣΕΠ.

Ο Γιώργος Σταθάκης, υπό τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης, αναγκάστηκε να αποσύρει διάταξη που προέβλεπε 79 προσλήψεις για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Ωστόσο διατήρησε την πρόσληψη 55 συμβασιούχων στη ΔΑΠΕΕΠ (διάδοχος του Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και στην εταιρεία «Αριάδνη», θυγατρική εταιρεία του ΑΔΜΗΕ.

Μηχανοδηγοί

Πριν από λίγες ημέρες ψηφίστηκε σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών το οποίο προβλέπει την πρόσληψη οδηγών στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και στον οργανισμό που θα τον αντικαταστήσει, στην εταιρεία Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΑΣΥΘ).

Ο ίδιος νόμος επιτρέπει στον ΟΣΕ, ο οποίος αποτελεί μία από τις λίγες ΔΕΚΟ που δεν έχει μεταβιβαστεί στο υπερταμείο, να προσλάβει μηχανοδηγούς. Η διαδικασία προβλέπεται να είναι πλήρως ελεγχόμενη από το υπουργείο Υποδομών, δεδομένου πως αυτό θα εκδίδει την προκήρυξη κατόπιν εισήγησης των 2 εταιρειών, οι διοικήσεις των οποίων έχουν διοριστεί από το υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

Στη διαδικασία αυτή ο ρόλος του ΑΣΕΠ περιορίζεται στην έγκριση της προκήρυξης και στον έλεγχο της νομιμότητας των πινάκων κατάταξης προσληπτέων και απορριπτέων. Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνεται από τον οικείο φορέα, δηλαδή τον ΟΑΣΘ/ΑΣΥΘ και τον ΟΣΕ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn