Νίκος Σταυρέλης: Στις καλένδες τα έργα Πολιτισμού στο Δήμο Κορινθίων (video)

0
55
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στον τομέα του πολιτισμού κανένα έργο δεν εκτελείται, εξαιρουμένου του ανοικτού θεάτρου Νικηταρά στο Χιλιομόδι.

-Μουσείο Μικρασιατών και προσφυγικών κειμηλίων στο Συνοικισμό. Παρήλθαν δύο χρόνια Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου και ακόμα δεν έγινε η νέα προγραμματική σύμβαση παραχώρησης του οικοπέδου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ούτε εκπονήθηκε η μελέτη και φυσικά δεν είδαμε κανένα έργο να εκτελείται.

-Αρχαία Κόρινθος και Θέατρο. Βασική η ευθύνη του Δημάρχου να μην λάβουμε προέγκριση για την κατασκευή ανοικτού θεάτρου στο χώρο του ΞΕΝΙΑ από το ΚΑΣ και μέχρι σήμερα δεν έχουν διατυπωθεί εναλλακτικές προτάσεις από τη Δημοτική Αρχή.

-ΞΕΝΙΑ Αρχαίας Κορίνθου. Δύο χρόνια και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, ούτε καν η μελέτη για το κτίριο και την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

-Δεν είδαμε Πολιτιστικά Κέντρα στον Άσσο (χώρος πρώην αποθηκών Συνεταιρισμού), στο Λέχαιο, στην Αλμυρή, στην Κλένια, στον Άγιο Βασίλειο και στο Χιλιομόδι.

-Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Εξαμίλια. Το απόλυτο μηδέν.

-Η μόνη εξαίρεση είναι το θέατρο Χιλιομοδίου στο Νικηταρά που άρχισε η κατασκευή του με μεγάλη καθυστέρηση δύο ετών. Ένα έργο που η μελέτη είχε εκπονηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως βεβαίως και είχε ληφθεί η προέγκριση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Leader της ΑΝΒΟΠΕ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn