Με την μαζική συμμετοχή της νεολαίας πραγματοποιήθηκε το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μαζική συμμετοχή νεολαίας αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κορίνθου, το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη, το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα με θέμα την πανδημία από την πολιτιστική ομάδα του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Στη συνέχεια ακολούθησε Hip hop συναυλία με τους Rhyme riot & Ribo και η βραδιά έκλεισε με Λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με τους Βασιλική Τσιφτσή τραγούδι, Αναστάση Μπίτζιο μπουζούκι και τραγούδι, Παναγιώτη Μπαλάφα κιθάρα τραγούδι.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Μάκης Μακρής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,

Ακολουθεί απόσπασμα της ομιλίας,

Αναφερόμενος στο σύνθημα του Φεστιβάλ ανέδειξε ότι καθημερινά και με διάφορες αφορμές φανερώνεται με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που από όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής αναδύονται τα αδιέξοδα του συστήματος της εκμετάλλευσης.

Οι μεγάλες καταστροφές από τις πυρκαγιές που έπληξαν μια σειρά περιοχές της χώρας, και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας με τη μετατροπή σε στάχτη πάνω από 70.000 στρεμμάτων, οι κίνδυνοι που καθημερινά ελλοχεύουν για ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης κλίμακας, επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ ότι το αφήγημα της πράσινης μετάβασης και τα σχέδια που τη συνοδεύουν δεν αφορά την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού που παραμένει απροστάτευτος και εκτεθειμένος στις φυσικές καταστροφές. Ανέφερε ότι οι πράσινες μπίζνες περιλαμβάνουν το μπούκωμα του κεφαλαίου με τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα πληρώσει και πάλι ο λαός, ενώ πάνω στα καμένα δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για νέες ευκαιρίες για τους ομίλους, με «αναδόχους» για τις αναδασώσεις και με καταγεγραμμένους τους σχεδιασμούς στα Γεράνια Όρη και αλλού αυτές να γίνουν με ανεμογεννήτριες, με την ενεργειακή φτώχεια του λαού να επιτείνεται.

Οι εκατόμβες νεκρών από την πανδημία, ο αδιέξοδος δρόμος που υπηρετεί την κερδοφορία των ομίλων με θύματα ανθρώπινες ζωές, η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας που μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της στο λαό, παίζοντας βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο εκβιασμών και επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και ευκαιρία για αύξηση της πελατείας των ιδιωτικών ομίλων, τονίζουν ότι η αντιστοίχιση των δυνατοτήτων της επιστήμης με την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, απαιτεί ριζικές αλλαγές και ανατροπές.

Ανέδειξε ότι οι παλινωδίες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας δεν οφείλονται, όπως την κατηγορούν ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι, σε ανικανότητα. Απορρέουν από το ότι τα μόνα πρωτόκολλα που αναγνωρίζουν είναι αυτά των επιχειρηματικών ομίλων. Με αυτό το γνώμονα παίρνονται οι όποιες αποφάσεις, υπονομεύοντας τελικά την ουσιαστική ενημέρωση που χρειάζεται να υπάρξει για τα εμβόλια, με αποτέλεσμα να αναπαράγονται μια σειρά ανορθολογικές απόψεις και διχαστικές λογικές περί υποχρεωτικού ή μη εμβολιασμού

Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία έχει πάρει θέση ευθύνης. Μαζί με τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας όλων μας συνέβαλλε αποφασιστικά να οργανωθεί η διεκδίκηση για την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού. Αξιοποιώντας αυτή την πείρα, θα πρωτοστατήσουμε και το επόμενο διάστημα στον αγώνα για να αξιοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια που η επιστημονική κοινότητα έχει εγκρίνει, για την αποφασιστική θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, την ανάπτυξη της ΠΦΥ με μέσα και προσωπικό, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει και στην αναγκαία παρακολούθηση του εμβολιασμένου πληθυσμού, συνολικότερα στην πρόληψη, μαζί με τα απαιτούμενα μέτρα στους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ, στα σχολεία και τις σχολές που θα ανοίξουν σε λίγες ημέρες.

Μπροστά στην προετοιμασία της κυβέρνησης για τις εξαγγελίες της στη ΔΕΘ και ενώ τα αντιλαϊκά νομοσχέδια διαδέχονται το ένα το άλλο, το κύμα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων πλήττει ακόμα περισσότερο το λαϊκό εισόδημα, σημείωσε την ανάγκη να δυναμώσει η εργατική- λαϊκή οργάνωση και πάλη, ο δρόμος της συλλογικής δράσης με κατεύθυνση την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Τόνισε ότι πλέον συσσωρεύεται σημαντική πείρα από τη στάση και δράση όλων των αστικών κομμάτων, προεξάρχοντος του ΣΥΡΙΖΑ που το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να κλιμακώσει την επιχείρηση χειραγώγησης, καλλιέργειας νέων αυταπατών, στήνοντας νέες παγίδες στο λαό με το αφήγημα της «προοδευτικής διακυβέρνησης». Αναφερόμενος στις ουσιαστικές συγκλίσεις μεταξύ των κομμάτων του κεφαλαίου, σημείωσε ότι αυτά τα χρόνια αποδείχθηκε, όπως και συνολικά από την ιστορική πείρα, ότι τα φιλελεύθερα και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, του αστικού πολιτικού συστήματος. Ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει το ένα, έρχεται να υλοποιήσει το άλλο, με κοινό παρανομαστή το γεγονός ότι η καπιταλιστική κερδοφορία είναι ασυμβίβαστη με τα εργατικά- λαϊκά δικαιώματα.

Γι’ αυτό και δεν υπάρχει διέξοδος για τον λαό, περιμένοντας λύσεις από τα πάνω με τον λαό στη γωνία. Ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από μια κυβερνητική εναλλαγή και την αντιλαϊκή σκυταλοδρομία των κομμάτων του κεφαλαίου. Η δίκαιη αγανάκτηση και οι διεκδικήσεις του θα σκορπούν στον αέρα και θα τις καταπίνει η κάλπη, αν με την οργάνωσή του, τους αγώνες και τη συμμαχία του δε σημαδέψει τον πραγματικό αντίπαλο, το κεφάλαιο και την εξουσία του, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στην κυβερνητική καρέκλα κάθε φορά.

Κλείνοντας την ομιλία απεύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και συστράτευσης με το ΚΚΕ, που αποτελεί την πραγματική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική από τη σκοπιά των εργατικών- λαϊκών συμφερόντων, τη μοναδική δύναμη σύγκρουσης, αλλά και διεξόδου από τη σημερινή ζοφερή κατάσταση. Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους λαϊκούς ανθρώπους, τη νεολαία να συναντηθούν με τους κομμουνιστές μέσα στη δράση, δυναμώνοντας το εργατικό- λαϊκό κίνημα, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, την αλληλεγγύη, σε όλες τις πολιτικές μάχες που θα έχουμε μπροστά μας.

Γιατί όσο δυναμώνει η εργατική – λαϊκή οργάνωση και πάλη, η κοινωνική συμμαχία, όσο αποκτά πιο μαζικά ενιαία πανελλαδικά χαρακτηριστικά, όσο βαθαίνει ο προσανατολισμός απέναντι στη καπιταλιστική ιδιοκτησία, το αστικό κράτος, τις κυβερνήσεις, τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, τόσο θα είναι δυνατόν να βάζει εμπόδια, να ξηλώνει τον αρνητικό συσχετισμό, να αποσπά και να μετρά κατακτήσεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα διαμορφώνονται οι όροι για ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων, για υπεράσπιση κατακτήσεων, για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, θα ανοίγει ο δρόμος για μια άλλη οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με την εργατική εξουσία.

Γιατί η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν είναι η αυταπάτη της διαχείρισής της, αλλά η ανατροπή της, ο σοσιαλισμός.

Το νέο, το προοδευτικό και σύγχρονο είναι η ανατροπή της αδικίας και της εκμετάλλευσης. Αυτό το δρόμο αξίζει να βαδίσουμε ακόμα πιο πολλοί σήμερα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn