Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Στάδιο Ζευγολατιού (video)

0
426
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Eικόνες ντροπής και πραγματικής εγκατάλειψης στο δημοτικό στάδιο του δήμου Βέλου-Βόχας. Εικόνες που δεν περιμέναμε και που σίγουρα δεν αρμόζουν σε ένα αθλητικό κέντρο που φιλοξενεί τόσες ομάδες και τόσους αθλητές από ολόκληρο τον δήμο.

Το θέμα έφερε στο φως ο πρόεδρος της κοινότητας Ζευγολατιού ο οποίος και επικοινώνησε με το STREETLIFE, το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν απογοητευτικό, σε ένα γήπεδο το οποίο χρησιμοποιούν σαν έδρα έξι ομάδες καθώς και ογδόντα με εκατό παιδιά της ακαδημίας του ΑΟ. Ζευγολατιού, τίποτα δεν παραπέμπει σε ένα λειτουργικό περιβάλλον άθλησης, το αντίθετο, αν κανείς επισκεφθεί το χώρο σε ώρα που δεν υπάρχουν αθλητές θα συμπεράνει πως πρόκειται για εγκαταλελειμμένες από χρόνια αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα παράπονα τόσο των παραγόντων όσο και των αθλητών είναι τεράστια και όπως μας λέει ο κύριος Παπαδημητρίου περιμένουν από την δημοτική αρχή τα αυτονόητα, μετά τις τόσες οχλήσεις τους να μεριμνήσει ώστε το γήπεδο να γίνει και πάλι ένας χώρος όπου αθλητές,παράγοντες και φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπούν.

Επιμέλεια: Άννα Ευθυμιάδου

Video-Edit: SzisidiS

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn