Πικραμένος εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Διονύσιος από την στάση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κορινθίας

0
368
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χολωμένος εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Κορίνθου για την ακύρωση του καθιερωμένου Εσπερινού στο «Βήμα του Γαλλίωνος», στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, με υπαιτιότητα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κορινθίας! Διαβάστε αναλυτικά:

«O Σεβασμιώτατος εξέφρασε την πικρία και την στενοχώρια του, γιατί εφέτος με πρόσχημα την πανδημία, ετέθησαν όροι και «μέτρα» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, τα οποία ουσιαστικά απαγόρευσαν την πραγματοποίηση του Εσπερινού στον φυσικό του χώρο.

Η πρακτική αυτή, καθώς είναι επαναλαμβανόμενη, κρίνεται πλέον ως σκόπιμη και εκτός του ότι υποσκάπτει και πλήττει το κύρος της  Τοπικής μας Εκκλησίας, ταυτόχρονα υποβαθμίζει τον τόπο μας και την μακρά του ιστορία γενικότερα. Ο Ποιμενάρχης μας, με βαριά καρδιά αλλά και με την σημαντική συναίνεση του παρόντος Δημάρχου Κορινθίων κ. Νανόπουλου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Παπαϊωάννου και με τις επιδοκιμασίες των Πιστών, κατήγγειλε τους υπευθύνους για την μη πραγματοποίηση του Εσπερινού εντός του Αρχαιολογικού χώρου, υποσχόμενος ότι δεν θα παραμείνει άπραγος στις προσπάθειες υπονόμευσης της Τοπικής Εκκλησίας και ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμποδίσει το έργο του και την επιτέλεση των καθηκόντων του προς δόξαν Θεού και τιμήν του Αγίου Αποστόλου Παύλου».

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn