Η Στ΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αρχ.Κορίνθου, έκλεισε την σχολική χρονιά στην σκιά του Ναού του Απόλλωνα.

0
225
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εργαζόμενοι της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κορινθίας θέλησαν να επικοινωνήσουν  την εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 1η Ιουλίου στον Αρχαιολογικό χώρο.

«Την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στον Αρχαιολογικό Χώρο Αρχαίας Κορίνθου, διοργανώθηκε με υποδειγματικό τρόπο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου, μια ξεχωριστή εκδήλωση που γίνεται για πρώτη φορά στην Αρχαία Κόρινθο.

Οι Γονείς και οι Εκπαιδευτικοί αποχαιρέτησαν τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης, τους έδωσαν τα απολυτήρια τους, ένα μικρό δωράκι και κυρίως την αγάπη τους και τις ευχές τους για το επόμενο βήμα τους στο Γυμνάσιο. Μια εκδήλωση λιτή, συγκινητική, γεμάτη γνήσιο συναίσθημα και όμορφη μουσική, μια βιωματική στιγμή που ελπίζουμε τα παιδιά να την θυμούνται για πάντα.Όλοι οι εργαζόμενοι στον Αρχαιολογικό Χώρο συμμετείχαμε με χαρά και ετοιμάσαμε και εμείς για τα παιδιά ένα μικρό αναμνηστικό δώρο που θα τους θυμίζει αυτές τις στιγμές.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που η πρώτη εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο, μετά τους δύσκολους και περιοριστικούς μήνες της απαραίτητης προφύλαξης, έγινε προς τιμήν των παιδιών της Αρχαίας Κορίνθου.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου για την άψογη συνεργασία, τα θερμά λόγια για όλους τους εργαζόμενους του Μουσείου και την υπεύθυνη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης που τους υπέδειξε η Υπηρεσία μας.

Εμείς προτρέψαμε τον Σύλλογο και τους Εκπαιδευτικούς να θεσμοθετήσουν την εκδήλωση αυτή, να την κάνουν κομμάτι της σχολικής διαδικασίας…… δηλαδή τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης να φεύγουν από το Δημοτικό Σχολείο με την ανάμνηση ότι αυτή η μικρή “διαβατήρια τελετή” έλαβε χώρα στην σκιά του Ναού του Απόλλωνα.

Αυτό που ακούστηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν.. “παιδιά, ακολουθήστε τα όνειρά σας με τόλμη και πίστη στις δυνάμεις σας” !!!

Eίναι η καλύτερη ευχή ενός γονιού, ενός δασκάλου, για ένα παιδί !!!»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn