Η ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε. αρωγός του Ε.Σ.Υ στην δοκιμασία της πανδημίας.

0
394
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ανθρωπότητα τους τελευταίους μήνες βρέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία του Κορωναιού, που  προκάλεσε σοκ σε κράτη και κυβερνήσεις. Τα δημόσια νοσοκομεία, που έπρεπε να αποτελούν τις ναυαρχίδες της δημόσιας υγείας, βρέθηκαν απροετοίμαστα, ανοχύρωτα, σχεδόν σε όλο τον «αναπτυγμένο» κόσμο.

Αυτό που έζησαν οι λαοί της Ευρώπης αλλά και εμείς στην πατρίδα μας, ανέδειξε ότι οι δημόσιες δομές υγείας αποδεικνύονται οι πυλώνες αντιμετώπισης της πανδημίας. Με τις αδυναμίες, τα κενά τις ελλείψεις, που βέβαια οφείλονται στις δραστικές περικοπές που προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Η μακρά παράδοση όμως του κράτους κοινωνικής  πρόνοιας, η επιστημονική κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του ιατρικού  και νοσηλευτικού προσωπικού απέτρεψε στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας, την κατεδάφιση των δημοσίων δομών υγείας. Κάτι που αν συνέβαινε, θα άφηνε ανοχύρωτες και απροστάτευτες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες στη λαίλαπα της πανδημίας.

Αρωγός από την πρώτη στιγμή και ο επιχειρηματικός κόσμος της πατρίδας μας. Σ΄αυτή την ιστορική συγκυρία της μεγάλης δοκιμασίας, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες πολύτιμες για το  δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και την κοινωνία.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μορφή ισχυρής κουλτούρας. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες κάνουν παρεμβάσεις εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής ευαισθησίας.

Οι πρωτοβουλίες αυτές προάγουν τον επιχειρηματικό πολιτισμό, συμβάλλουν στην εμπέδωση κλίματος συνεργασίας, συναίνεσης και αλληλεγγύης. Στοιχεία, που ειδικά σ’ αυτή τη συγκυρία, τα έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Το δικό τους «παρών» στη μάχη κατά της πανδημίας, της θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου έδωσαν και  Κορίνθιοι επιχειρηματίες.

Εμείς συναντήσαμε τον  κ. Χρίστο Τσαούση πρόεδρο της ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ – Χ.Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε, στο γραφείο του στην έδρα της επιχείρησης. Δεν πήγαμε με σκοπό να μας δώσει συνέντευξη. Άλλωστε  είναι πολύ φειδωλός στις δηλώσεις και ειδικά όταν πρόκειται για χορηγίες ή προσφορές.

Όταν τον ρωτήσαμε για την τεράστια δωρεά ειδών ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου

http://www.hospkorinthos.gr/dt/dt_dorea_tsaousi.pdf

μας διέκοψε ευγενικά για να μας πει:

 -Είναι καθήκον του επιχειρηματία να συμβάλλει στην  ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η πατρίδα μας δοκιμάζεται, οι ανάγκες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ πολλές.

-Η αυταπάρνηση στα όρια της αυτοθυσίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο κανένα.

-Η προσφορά  μας  λέει: Δεν είναι προϊόν που μεταφέρεται από κανάλι σε κανάλι και σε δελτία με βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

 -Η προσφορά είναι επένδυση στην κοινωνία. Είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις πραγματικότητα τις αξίες μιας επιχείρησης. Η εταιρική κοινωνική προσφορά και η εταιρική υπευθυνότητα, είναι οι βασικές αρχές μιας επιχείρησης, όπως ο πρόλογος σε μια έκθεση.

-Η πρόληψη, η περίθαλψη, η δημόσια υγεία είναι βασικές προϋποθέσεις για την ευημερία του ανθρώπου. Η πολιτεία σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία, έχει υποχρέωση να προστατεύσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ίδια τη ζωή.

.Οι φωτογραφίες στο χώρο του γραφείου του, οι βραβεύσεις, τα αφιερώματα σε περιοδικά του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι επισκέψεις  Ελλήνων και ξένων επιστημόνων του κλάδου, των φοιτητών γεωπονικών και κτηνιατρικών σχολών, είναι οι μαρτυρίες της 50χρόνης Ανθρώπινης και επιχειρηματικής διαδρομής του Χρίστου Τσαούση.

Μας άρεσαν οι φωτογραφίες με όλους τους πρωθυπουργούς και προέδρους της ελληνικής δημοκρατίας. Η ξεχωριστή σχέση όμως του Χρίστου με τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι μοναδική για τον ίδιο. Όπως και η σχέση του με τον Γιάννη Ποττάκη. Τον πολιτικό που τίμησε την Κορινθία και την Ελλάδα, για το έργο που προσέφερε ως επιστήμων και πολιτικός.

Φωτογραφίες με αγαπημένα  πρόσωπα της οικογένειας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, συνεργάτες τα τελευταία 40 χρόνια. Μιας οικογένειας που τιμά και σέβεται τον Έλληνα καταναλωτή και Έλληνα παραγωγό.

-Του αρέσει να μιλάει για την καταγωγή του. Την γενέθλια γη του, το Στόμι Κορινθίας. Την επιχειρηματική αλλά και ανθρώπινη διαδρομή του.

-Μας μίλησε για το μικρό ορνιθοτροφείο στην παραλία του Βραχατίου, κοντά στο σπίτι του αγαπημένου του φίλου Μίκη Θεοδωράκη. Την διαδρομή από τις 300 κότες  την δεκαετία του ΄60, στις 300.000 κότες σήμερα, στην υπερσύγχρονη μονάδα αυγοπαραγωγής στα Εξαμίλια. Μια μονάδα κάθετη από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια.

-Του αρέσει να μιλάει για τον κόσμο. Ό ίδιος αισθάνεται πολίτης του κόσμου. Έχει ταξιδεύσει σε πολλές χώρες. Άλλοτε ως  μέλος του συνδέσμου Ελλήνων βιομηχάνων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε παγκόσμια συνέδρια και εκθέσεις και άλλοτε ως απλός πολίτης.

-Μιλάει με πάθος για τη δουλειά του. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΓΟ, της Ευρωπτηνοτροφικής. Σήμα κατατεθέν, σε  όλες τις ετικέτες των προϊόντων.

-Μιλάει με αγάπη για τους συνεργάτες του και το προσωπικό που είναι μαζί του δεκαετίες.

-Μιλάει με σεβασμό για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά που εμπιστεύεται το ελληνικό αυγό της ευρωπτηνοτροφικής. Αυτό το μικρό σε μέγεθος τρόφιμο αλλά τόσο θαυματουργό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

-Είναι περήφανος για τον γιο του Βασίλη την ψυχή και την καρδιά της μονάδας.

Τον αποχαιρετίσαμε κρατώντας τις λέξεις του: Θέλω να αφήσω ένα μικρό αποτύπωμα προσφοράς και αλληλεγγύης στην κορινθιακή κοινωνία, στην υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

Επιμέλεια κειμένου: Ντίνος Παπαντωνίου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn