Μ.Πρωτοπαππά: Οι αποφάσεις στην “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” λαμβάνονται με δημοκρατικές διαδικασίες

0
37

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” που ξεκαθαρίζει ότι οι αποφάσεις εντός του Συνδυασμού, λαμβάνονται  με δημοκρατικές διαδικασίες, μετά από διαβούλευση τουλάχιστον των εκλεγμένων συμβούλων του.

Στην συνέχεια αναφέρει ότι οι αντίθετες με την γραμμή της παρατάξεως απόψεις οποιουδήποτε συμβούλου, αποτελούν προσωπικές και μόνον απόψεις του ιδίου. Διαβάστε αναλυτικά:

«Η δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ“, του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, ανακοινώνει ότι οι αποφάσεις και οι θέσεις της παρατάξεως, εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, λαμβάνονται με δημοκρατικές διαδικασίες, μετά από διαβούλευση τουλάχιστον των εκλεγμένων συμβούλων και εκφράζονται από την αρχηγό του συνδυασμού και της δημοτικής παρατάξεως κ. Μαρία Πρωτοπαππά.

Οι αντίθετες με την γραμμή της παρατάξεως απόψεις οποιουδήποτε συμβούλου, οι οποίες εκφράζονται είτε εντός, είτε εκτός του δημοτικού συμβουλίου, αποτελούν προσωπικές και μόνον απόψεις του ιδίου και εφόσον η συμπεριφορά αυτή επαναλαμβάνεται χωρίς καμία σχετική εξουσιοδότηση, συναίνεση ή έγκριση και γίνεται συνήθης, οδηγεί στην αυτονόμηση του ιδίου και στην θέση του εκτός της δημοτικής παρατάξεως “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ