Αρχιφύλακας του κέντρου κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου, έκλεψε 600€ από κρατούμενο

0
239
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για υπεξαίρεση και παράβαση καθήκοντος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 27 Αυγούστου στην Κόρινθο, 40χρονος Αρχιφύλακας  από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ο Αρχιφύλακας που υπηρετεί στο προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου, έκλεψε 600 ευρώ από χρηματοκιβώτιο που φυλάσσονταν χρήματα και τιμαλφή και το οποίο ανήκε σε δύο κρατούμενους, έναν Πακιστανό και έναν Μπαγκλαντεσιανό.€

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν υπαρχιφύλακας τον είδε να περιεργάζεται το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια να αποχωρεί από την υπηρεσία του για δέκα λεπτά. Γνωρίζοντας τον εθισμό του στον τζόγο, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές και αμέσως διατάχθηκε έλεγχος. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο αρχιφύλακας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αξιωματικό υπηρεσίας που επρόκειτο να κάνει τον έλεγχο και τον ενημέρωσε ότι ο ίδιος είχε κλέψει τα χρήματα.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του πήγε στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Αλλοδαπών Κράτησης Κορίνθου και έδωσε στους αστυνομικούς τα 600 ευρώ, που είχε κλαπεί. Ο Μπαγκλαντεσιανός κρατούμενος δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του Αρχιφύλακα, ενώ ο Πακιστανός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί κάτι τετοιο.

Ο Αρχιφύλακας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αποδέχτηκε τις -σε βάρος του- κατηγορίες, επικαλούμενος για τις πράξεις του τον εθισμό του στον τζόγο. Όπως ομολόγησε, στις 7 το απόγευμα έκλεψε τα χρήματα και αμέσως κατέθεσε το ποσό στον λογαριασμό του για να παίξει τυχερά παιχνίδια online.

πηγή: newsit

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn