ΕΒΕΑ:”Επιδοτούμενες διακοπές των Ελλήνων” για την ανάκαμψη του Τουριστικού κλάδου

0
70
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστολή με ολοκληρωμένη πρόταση για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού, λόγω των οξυμένων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορονοϊού Covid-19 απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Τουρισμού.

Η πρόταση αφορά την επιδότηση δικαιούχων  και των ωφελουμένων μελών τους, για την πραγματοποίηση διακοπών σε όλα τα Τουριστικά Καταλύματα της Ελλάδας. Η επιδότηση θα γίνεται με τη χορήγηση ειδικού voucher (επιταγής) διακοπών. Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της τρέχουσας τουριστικής σεζόν  που πλήττεται από τα μέτρα περιορισμού για την καταπολέμηση της πανδημίας, μέσω την τόνωσης της εγχώριας ζήτησης.

Το πρόγραμμα θα μπορεί να υλοποιηθεί από 01.07.2020 έως 31.12.2020 και οι δικαιούχοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως πέντε διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα που επιλέγουν ελεύθερα καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος. Το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής θα είναι ανάλογο με τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.

ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

(ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ – ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟ-ΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ – ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ)

ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ
ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) 5 ΑΣΤΕΡΩΝ 150€
4 ΑΣΤΕΡΩΝ 100€
3 ΑΣΤΕΡΩΝ 50€
2 ΑΣΤΕΡΩΝ 30€
1 ΑΣΤΕΡΩΝ 20€
ΜΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ 5 ΚΛΕΙΔΙΩΝ 80€
4 ΚΛΕΙΔΙΩΝ 50€
3 ΚΛΕΙΔΙΩΝ 30€
2 ΚΛΕΙΔΙΩΝ 20€
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 15€
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ –ΕΠΑΥΛΕΙΣ (ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ)   50€
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ   15€

 

Η επιταγή συμψηφίζεται με τις τιμές χρέωσης του καταλύματος ενώ η διαφορά επιβαρύνει αποκλειστικά τον δικαιούχο και αποτελεί υποχρεωτικά την ιδία συμμετοχή του. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής θα εξειδικευτούν σε σχετική πρόσκληση.Η τόνωση της εγχώριας ζήτησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλιστούν οι πληρότητες εκείνες που θα κάνουν την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων βιώσιμη και την αρχή για την επιστροφή στην κανονικότητα”.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn