Ελλάδα: Η πρώτη χώρα που θα επισκεφθώ μετά τον κορονoϊό!

0
494
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά από μια μακρά περίοδο καραντίνας, εκατομμύρια Ευρωπαίων θα ξεκινήσουν τις διακοπές που είχαν προγραμματίσει. Οι προορισμοί, αμέτρητοι, μήπως ένα νησί στην Καραϊβική, ένα σαφάρι στη Νότια Αφρική, ή ένα δεκαπενθήμερο σε μια χλιδάτη βίλα στις Μαλδίβες. Άλλοι θα θελήσουν να επισκεφτούν κάποιον νέο και προκλητικό προορισμό: την Παταγονία ίσως, ή τις πόλεις του Μεταξιού της Κεντρικής Ασίας. Όχι εγώ, γιατί ψάχνω κάτι οικείο και ήσυχο, μια χώρα που έχω γνωρίσει και αγαπώ, όπου είναι εγγυημένες οι ευτυχείς διακοπές.

Ο προορισμός του ονείρου μου είναι ένας τόπος όπου οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και που δεν περιλαμβάνει μακρά πτήση. Αυτό που θέλω είναι η παρθένα ζωή του νησιού, το απρόσκοπτο φαγητό και η διαμονή, οι ήσυχες παραλίες, οι βόλτες στους πράσινους, ορεινούς εσωτερικούς χώρους και η απόλυτη απομάκρυνση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής.  Έχω επισκεφτεί οκτώ από τα νησιά της ( Σκιάθος, Παξοί, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελος, Μύκονος και Τήνος) και ποτέ δεν είχα κακή εμπειρία.

Επιπλέον, η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξαρτάται σημαντικά από τον τουρισμό και θα χρειαστεί τους Βρετανούς τουρίστες να την επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι. Ίσως θα με συναντήσετε τον Σεπτέμβριο, όταν όλα αυτά έχουν τελειώσει.

Στην συνέχεια του άρθρου του ο Oliver Smith αναφέρεται και προτείνει κάποιους προορισμούς όπως: Σκιάθο,Σκόπελο,Τήνο,Λευκάδα,Κεφαλονιά. Επίσης προτρέπει τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν τις παραδοσιακές ταβέρνες τα υπέροχα μοναστήρια τα ορεινά χωριά με την εξαιρετική κουζίνα και τις μαγευτικές παραλίες.

Και καταλήγει:  «Εάν κάτι έχω μάθει από τα ταξίδια μου εδώ και 35 χρόνια είναι, μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές και αυτή είναι η Ελλάδα».

Oliver Smith – Digital Travel Editor

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn