Βγήκαν στην αντεπίθεση οι Κορίνθιοι διαιτητές…!

0
53

Με αιχμηρό και συνάμα δεικτικό τρόπο απάντησε ο σύνδεσμος Διαιτητών Κορινθίας, σε καταγγελίες ομάδων για τις διαιτησίες στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι απο τις λίγες φορές που οι διαιτητές παίρνουν δημόσια θέση και μάλιστα σε αντιπαράθεση με τους παράγοντες των ομάδων.

Η ανακοίνωση των διαιτητών Κορινθίας

Σχετικά με δηλώσεις, υβριστικές και ειρωνικές, που έλαβαν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από τα Μ.Μ.Ε και κοινωνικής δικτύωσης, που στόχο έχουν τους διαιτητές μας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορίνθιας θέλει να κάνει την εξής δήλωση:

Όσοι από τους κ.κ. παράγοντες δεν κατανοούν τα ανθρώπινα λάθη που ΠΙΘΑΝΟΝ, κατά τη γνώμη τους, διαπράττουν οι διαιτητές μας και δεν έχουν παρατηρήσει ότι πλέον το ποδόσφαιρο βασίζεται σε ένα βίντεο (var) που φυσικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τότε η μόνη λύση είναι να πράξουν το εξής:

Να ζητήσουν από την ΕΠΣ Κορινθίας να έρθουν διαιτητές από άλλους νομούς και να μην αναλώνονται με ύβρεις και ειρωνικά σχόλια με τους δικούς μας.

Εκτός και αν τους χρησιμοποιούν για να καλύψουν τη γύμνια των ομάδων τους
Ή
Εκτός αν αποσκοπούν στους Κορίνθιους διαιτητές να εξαιρέσουν ΑΥΤΟΙ τις ομάδες τους, προκειμένου να τους βγάλουμε και από αυτή τη δύσκολη θέση.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Εκ του γραφείου τύπου του Σ.Δ.Π Κορινθίας.