Η Κόρινθος «ανάβει» τα φώτα της την Παρασκευή

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έπειτα από πολλά χρόνια ο Δήμος Κορινθίων πραγματοποιεί εκδήλωση για την φωταγώγηση της πόλης αλλά και των Δημοτικών Διαμερισμάτων εν όψει εορταστικής περιόδου. «Την Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα στην Πλατεία του Φλοίσβου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου θα ανάψουμε τα φώτα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων. Ο στολισμός και της Κορίνθου αλλά και των χωριών μας είναι σε εξέλιξη και καλώ τους πολίτες αλλά και τους εμπόρους να συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό. Έναν Δήμο φωτεινό και γιορτινό!

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Περιμένω τους Κορίνθιους αλλά και τους επισκέπτες να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου την Παρασκευή, παράλληλα όμως και να γνωρίσουν την αγορά μας η οποία είναι αξιόλογη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και ποιότητας προϊόντων.»
Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε παράλληλα πως το διάστημα των γιορτών θα υλοποιηθεί και μια σειρά εκδηλώσεων από το ΚΕΠΑΠ, στην έδρα του Δήμου αλλά και στις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων με την συμμετοχή ντόπιων συλλόγων και φορέων αφού στόχος είναι να αναδειχθεί και να στηριχθεί το πολιτιστικό στοιχείο του δήμου Κορινθίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν από το ΚΕΠΑΠ έχουν το
ίδιο κόστος με πέρυσι ωστόσο είναι αυξημένες σε αριθμό, την φετινή χρονιά θα λάβουν χώρα 36.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn