Γκιώνης και Παπακυριάκος έχουν μείνει πίσω στον καθαρισμό των ρεμάτων!!!!!

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 

Ο νέος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εξέθεσε χθες το πρωί τους δημάρχους Λουτρακίου κ.Γιώργο Γκιώνη και Βέλου-Βόχας κ.Αννίβα Παπακυριάκο.

Τους κάλεσε στην περιφέρεια και τους ζήτησε να υποδείξουν άμεσα τα ρέματα των δήμων τους που δεν έχουν καθαριστεί, παρά το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι απευθείας αναθέσεις των 3.000.000 ευρώ από τα λεφτά του Δέδε.

Η αργοπορία των δύο δήμων ανάγκασε τον κ.Νίκα να τους καλέσει σε σύσκεψη…!!!!!

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης με δελτίο τύπου που εστάλη από την περιφέρεια αναφέρει γιατί  στα γραφεία της περιφερειακής ενότητας ήταν μονάχα οι δύο δήμαρχοι.

Το δελτίο λέει:

Η ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων στην Κορινθία και η δυνατότητα ένταξης νέων έργων στο ΕΣΠΑ αποτέλεσαν ορισμένα από τα αντικείμενα ευρείας σύσκεψης που είχε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Κόρινθο, με τη συμμετοχή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιου Γκιόλη και του συνόλου των διευθυντών και των τμηματαρχών των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Π.Ε. Κορινθίας.

Ιδιαίτερα επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη η διάθεση επιπλέον χρηματοδότησης για αντιπλημμυρικά έργα, τόσο στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου − Περαχώρας − Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές, όσο και σε περιοχές άλλων δήμων που επίσης είναι κηρυγμένοι σε παρόμοια κατάσταση, όπως ο Δήμος Βέλου – Βόχας. Από τον Π. Νίκα ζητήθηκαν προτάσεις για τον άμεσο καθαρισμό όποιων ρεμάτων δεν έχουν ακόμα καθαριστεί.

Στην ίδια σύσκεψη, όπου συζητήθηκαν και τα προβλήματα των υπηρεσιών, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η συνδρομή και η συμβολή των υπαλλήλων αποτελούν προϋποθέσεις για την παραγωγή αποτελεσματικού και ουσιαστικού έργου από την Περιφέρεια, κάλεσε δε το προσωπικό των υπηρεσιών της να προσπαθήσει να βελτιώσει περαιτέρω την αποδοτικότητά του.

Ο Νίκας όπως φαίνεται δεν αστειεύεται ούτε κρατά τα προσχήματα, προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά και να μην υπάρχουν προβλήματα.

Πριν τον Νίκα όμως για τον δήμο Βέλου Βόχας είχε κινήσει ανάλογη διαδικασία ο γενικός γραμματέας Πολιτικής προστασίας  Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος με απόφαση του παρέτεινε μέχρι 31-12-2019 την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον δήμο Βέλου-Βόχας γιατί όπως λέει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το έργο διαχείρισης των συνεπειών απο τις πλημμύρες του Ζορμπά.

Ιδού και η σχετική απόφαση:

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn