Σύλληψη δημοτικού συμβούλου στο Λουτράκι για σχόλια στο facebook…!!!

0
98
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 

Σε πολύ επικίνδυνη περιδίνηση μπαίνει από σήμερα ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας

Το μεσημέρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο  δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κοντός, για σχόλια που είχε κάνει κατά το παρελθόν στο facebook, εναντίον δημοσιογράφου του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με την ίδια την δημοσιογράφο είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δημοτικού συμβούλου.

Η Αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων αφορούσε σε συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατ΄εξακολούθηση, πλήττοντας την τιμή , την υπόληψη και την οικογενειακή γαλήνη της αιτούσας.

Ο κ. Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου εξέδωσε με απόφασή του( αφού δέχθηκε την αίτηση της αιτούσας) προσωρινή διαταγή  με την οποία τον υποχρεώνει να διαγράψει από το προσωπικό του προφίλ στο facebook κάθε συκοφαντική και εξυβριστική ανάρτηση. Τον υποχρεώνει να διαγράψει επίσης όλα τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια και του απαγορεύει οποιαδήποτε ανάρτηση στο μέλλον. Τον υποχρεώνει επίσης να απέχει από οποιαδήποτε εξυβριστική – συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπο της αιτούσας, ενώπιον τρίτων.

Όλα αυτά είναι απότοκος της προεκλογικής περιόδου στο Λουτράκι, κατά την οποία η αντιπαράθεση είχε ξεφύγει σχεδόν από κάθε έλεγχο.

Ο κ.Κοντός είναι σύμβουλος της αντιπολίτευσης αφού εκλέχθηκε με τον συνδυασμό της κας. Μαρίας Πρωτοπαππά και προεκλογικά βρισκόταν σε οξεία πολιτική αντιπαράθεση με τα ΜΜΕ που διευθύνει η δημοσιογράφος αλλά και με την ίδια.

Η ημέρα που επιλέγει έστω και τυχαία για να κορυφωθεί η σύγκρουση αυτή είναι ατυχής γιατί σε λίγη ώρα ξεκινά ένα από τα πιο δύσκολα και σκληρά δημοτικά συμβούλια που έχουν γίνει στο Λουτράκι.

Ο κ. Κοντός από την πλευρά του αρνήθηκε να μιλήσει για το περιστατικό και αρκέστηκε να πεί…»μπροστά είναι τα σημαντικά»…!

Πολιτικά πλέον το Λουτράκι μπαίνει σε μία μακρά περίοδο, αντιπαραθέσεων που δεν θα έχουν τέλος αρχής γενομένης από σήμερα.

Θα υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και εντός της ημέρας!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn