Β.Πανταζής | Κατεβαίνω με τον Πελοπίδα Καλλίρη…!

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αγαπητές-οί φίλες και φίλοι. Η ενασχόληση μου με την πολιτική σκηνή ήταν αποτέλεσμα της ανάγκης εμπλοκής κάθε πολίτη στα κοινά και παύσης της παραχώρησης εμπιστοσύνης προς τα κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα. Πρέπει όλες και όλοι να στεκόμαστε πλέον κριτικά και με δυσπιστία στις αποφάσεις που λαμβάνονται για το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας μας γενικότερα. Και κυρίως πρέπει να φροντίζουμε να φτάνει η φωνή μας καθαρά και δυνατά στα αυτιά όλων, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν θα είμαστε πια αδιάφοροι.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συμμετείχα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Κορινθίων με το συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών όπου οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι με τίμησαν ιδιαίτερα, επιλέγοντας με να τους υπηρετήσω από την θέση του δημοτικού συμβούλου. Από αυτήν την θέση έκανα ότι μπορούσα προκειμένου να είμαι αντικειμενικός και αυστηρός κριτής της τοπικής εξουσίας αλλά και να προσφέρω με ιδέες και προτάσεις στην πρόοδο της περιοχής μας χωρίς φυσικά ανταπόκριση. Διαφώνησα για θέματα αρχών και συμπεριφορών με τον επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών και απεχώρησα, συνεχίζοντας το έργο μου σαν ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος. Πρόσφατα μία μεγάλη μερίδα ενεργών συμπολιτών μας, τιμώντας με ιδιαίτερα, μου πρότειναν την δημιουργία ψηφοδελτίου και την αυτόνομη κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η αρχική μου σκέψη, με την προοπτική τριών κυρίων διεκδικητών της θέσης του δημάρχου (κ.κ. Πνευματικός , Νανόπουλος , Σταυρέλης) που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ήταν προς την δημιουργία του ψηφοδελτίου και αυτόνομη κάθοδο.

Η πρόσφατη όμως εκδήλωση υποψηφιότητας του κ. Πελοπίδα Καλλίρη και οι σχετικές συζητήσεις που έγιναν, μας επιβάλουν να αναθεωρήσουμε την θέση μας. Οι στόχοι κοινοί.

Το πρόσωπο πεντακάθαρο από άποψη ηθικής και αποδεδειγμένα ικανό. Οπότε, αφού για εμάς η καρέκλα και η δόξα δεν είναι αυτοσκοπός, υπάρχει ένας μόνο δρόμος. Η σύνταξη μας στο πλευρό του κ. Πελοπίδα Καλλίρη και ο αγώνας για την ανάδειξη του συνδυασμού μας σαν νικητή στις εκλογές αλλά και ακολούθως, με σεβασμό προς όλους τους δημότες και προς όλους τους αντίπαλους συνδυασμούς, με σχέδιο και πρόγραμμα, με δουλειά και κυρίως με προμετωπίδα την ηθική μας, την αλλαγή πορείας προς μια κατεύθυνση ευθύνης, σοβαρότητας και επαναφοράς της ηρεμίας και της ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, με μοναδικό γνώμονα την ανάγκη να ξαναβρεί ο Δήμος Κορινθίων τη θέση που του αρμόζει από την ιστορία του, την γεωγραφική του θέση και τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Αυτό όμως που με συγκινεί ιδιαίτερα είναι ότι σε αυτήν την δύσκολη απόφαση κανείς από τους συνοδοιπόρους μου δεν εγκατέλειψε.

Τους ευχαριστώ και θα προσπαθώ πάντα να είμαι πάντα στο πλάι τους και να ανταποκρίνομαι στην εκτίμηση που μου έδειξαν.

Βασίλειος Πανταζής Αν. Αξκος ε.α. Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ Δημοτικός σύμβουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn