Δεν θα πατήσει μπανανόφλουδες ο Νανόπουλος…!

0
113
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε πολύ μεγάλο στοίχημα θα εξελιχθεί η νέα δημοτική αρχή της Κορίνθου.

Ο νεοεκλεγής δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος, θα πρέπει να αντιμετωπίσει φαινόμενα που έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους και προκαλούν σχολιασμούς και τα οποία δεν έχουν σχέση με αυτόν.

Οι μοναχικοί δημοτικοί σύμβουλοι κκ.Τιμολέων Πιέτρης και Γιάννης Γκεζερλής, δηλώνουν ήδη αντιδήμαρχοι και ανάλογα συμπεριφέρονται, προκαλώντας σκεπτικισμό στους μεγάλους συνδυασμούς του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Μία παρόμοια κινητικότητα υπάρχει και στον συνδυασμό του κ.Καλλίρη.

Το μεγάλο ποσοστό του κ.Νανόπουλου του παρέχει την πολυτέλεια να μην είναι υποχρεωμένος σε κανένα προσωπικά και φυσικά να μην ξεκινήσει την θητεία του με γκολ από τα αποδυτήρια…!

Εξάλλου οι μεμονωμένες συνεργασίες δεν θα έχουν καμία χρησιμότητα στον κ.Νανόπουλο, αντίθετα θα υπονομεύσουν την ευρύτερη συναίνεση, που απαιτείται.

Το χειρότερο είναι ότι μεμονωμένες συνεργασίες θα ανοίξουν την όρεξη σε αρκετούς για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις  σε προσωπικό επίπεδο κάτι που θα δημιουργήσει πολώσεις…με τις παρατάξεις…!

Ο κ.Νανόπουλος, δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί προσεχτικά και θεσμικά αλλά ταυτόχρονα θα κάνει προγραμματικές συμφωνίες για να μπορεί να διοικηθεί σωστά ο δήμος και να μην έχει προβλήματα.

Γνωρίζει ότι θα έχει καθημερινά απέναντι του, τον κ.Πνευματικό, ο οποίος από την θέση της αντιπολίτευσης , είναι περισσότερο επικίνδυνος και φυσικά πιο ελεύθερος.

Ο κ.Πνευματικός είναι παραπάνω απο σίγουρο ότι όχι μόνο δεν θα εγκαταλείψει αλλά  θα επιχειρήσει και την μεγάλη επιστροφή…!

Αυτό ας το έχουν στο μυαλό τους, όσοι βλέπουν καρέκλες!

Τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο κ.Νανόπουλος για την πρώτη του θητεία θα κρίνουν εν πολλοίς και την συνολική πορεία της τετραετίας.

Ούτως ή άλλως στον νέο δήμαρχο οι πολίτες έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες για αλλαγές που έχει ανάγκη η πόλη και τα χωριά

Η αλήθεια είναι ότι η τράπουλα στον δήμο Κορινθίων μοιράζεται από την αρχή και αυτό έχει δημιουργήσει αδημονία σε εξουσιολάγνους, που κινούνται απρόσεχτα.

Η εκτίμηση μας είναι ότι γρήγορα θα καταλάβουν όλοι όσοι κάνουν όνειρα στην άμμο, ότι ο νέος δήμαρχος  θα βρεί την σωστή στρατηγική έτσι ώστε και ο δήμος να προχωρά με ασφάλεια αλλά και ο ίδιος να μην πέσει σε περιπέτειες που δεν τις χρειάζεται.

Δεν έχει άλλη επιλογή…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn