Στις δημοτικές με τον ακροδεξιό δήμαρχο…και μετά ΚΙΝΑΛ;;;;;;;;

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενα σημαντικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, που παλιού και γνωστικού ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές που έρχονται θα ψηφίσει απευθείας Νέα Δημοκρατία…!
Αιτίες πολλές αλλά λόγος ένας και σημαντικός.
Εχουν αηδιάσει με τους δήθεν προοδευτικούς, δήθεν αριστερούς και δήθεν…δημοκράτες.
Είδαν τα τελευταία χρόνια, πόσο εύκολα, όλοι αυτοί μετακινούνται απλά και μόνο για να προασπίζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Είδαν στελέχη της άλλοτε δημοκρατικής παράταξης χωρίς αρχές και ηθική να μεταλάσσονται, αρκεί να κρατούν τις καρέκλες και τα προνόμια τους.
Παραδείγματα εκατοντάδες μόνο στην Κορινθία.
Ο κόσμος του παλιού ΠΑΣΟΚ είχε γαλουχηθεί και είχε βιώσει την πολιτική όχι σαν προσωπικό και μόνο διακύμβευμα αλλά σαν υποκείμενο των μεγάλων αλλαγών, παρά τα λάθη ακόμα και τα εγκλήματα που έγιναν στον χώρο αυτό.
Σήμερα κάποιοι που θέλουν να εκπροσωπούν το ΚΙΝΑΛ, με τεράστια ευκολία στηρίζουν στις δημοτικές εκλογές έναν ακροδεξιό δήμαρχο, για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και αμέσως μετά…ξαναγίνονται δημοκρατικοί….
Νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο…!
Αλλά δεν τον κοροϊδεύουν.
Οι πολίτες και είναι πολλές χιλιάδες που νοιώθουν ΠΑΣΟΚ, αντί να περιμένουν απο στελεχάκια της συμφοράς να τους μετακινούν κάθε φορά ανάλογα με τα συμφέροντα τους, προτιμούν την επάρατο, με πλήρη συνείδηση.
Τουλάχιστον δεν θα νοιώθουν ότι τους δουλεύουν, ούτε θα αισθάνονται ότι είναι θύματα ερμαφρόδιτων πολιτικά και άκαπνων κοινωνικά μικρο-τυχοδιωκτών.
Παραδείγματα στην Κορινθία που βγάζουν μάτια!
Δεν είναι δυνατόν να στηρίζεις ένα ακροδεξιό δήμαρχο, που αποδεδειγμένα έχει στηρίξει και ενώπιον της δικαιοσύνης την Χρυσή Αυγή και μετά…να το γυρίζεις και να ζητάς την στήριξη πολιτών που είναι φύση και θέση δημοκράτες….!
Αυτός ο κόσμος που άλλοτε συγκροτούσε ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο στην κοινωνία, αηδιασμένος απο την απάτη του ΣΥΡΙΖΑ και την τυχοδιωκτική στάση ηγετικών αλλά και μικρομεσαίων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, πάει κατευθείαν στην δεξιά, για να τιμωρήσει όσους μετέτρεψαν τα όνειρα του σε προσωπικά και μόνο παιχνίδια και βολέματα.!
Ποιός θα τον κατηγορήσει για αυτό;
Τι να πείς σε έναν Πασόκο, που ποτέ δεν θα πάψει να είναι ΠΑΣΟΚ και να περιμένει τον νέο πραγματικό ηγέτη, που θα κάνει τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, ελπίδα και προοπτική του Εθνους, όταν οι συμπεριφορές γύρω του είναι άθλιες ακόμα και απο νέους, που υποτίθεται ότι έχουν πολιτική υγεία;
Δεν έχεις να του πείς τίποτα.
Το παραμικρό.
Απλά σέβεσαι την επιλογή του και ελπίζεις για το μέλλον…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn