Αννα Τσουραπά | Καμία μέριμνα για τα ΑΜΕΑ..!

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είχα την ελπίδα ότι η συζήτηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή θα περιστρεφόταν, μεταξύ άλλων, και γύρω από την πολιτική του κράτους για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία. Δυστυχώς, επειδή η κυβέρνηση τη μετέτρεψε σε πρόταση εμπιστοσύνης, χάσαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ένα σημαντικό θέμα, που μας αγγίζει και μας αφορά όλους.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ιδέες και προτάσεις που μπορούμε να συζητήσουμε και, κυρίως, να υλοποιήσουμε.

Η συμπεριφορά της πολιτείας απέναντι στα άτομα με αναπηρία δεν είναι μόνο θέμα ψήφισης νέων νόμων. Είναι κυρίως ζήτημα της προσωπικής μας διάθεσης να κρατάμε την κοινωνία ανοιχτή σε όλους.

Να φροντίζουμε, μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, να δίνουμε εμείς οι ίδιοι το παράδειγμα στη Βουλή για το πώς τα προβλήματα λύνονται στην πράξη, πώς ο προσωπικός και ο τοπικός μας πολιτισμός δεν χρειάζεται απαγορεύσεις και πρόστιμα για να δείχνει έμπρακτα τον σεβασμό του στους πολίτες με οποιοδήποτε προσωρινό ή μόνιμο πρόβλημα υγείας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί να κάνει πολλά.

Προσωπικά, πέραν του τακτικού διαλόγου που πρέπει να έχουμε με τον καθέναν ξεχωριστά και την αυτονόητη συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και τους ευρωπαϊκούς φορείς, πιστεύω ότι προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στο θέμα της αυτόνομης διαβίωσης.

Είναι ζήτημα επίλυσης πραγματικών προβλημάτων προσβασιμότητας, περίθαλψης και αξιοπρέπειας. Είναι όμως, τελικά, και ζήτημα δημοκρατίας. Οφείλουμε να συναποφασίσουμε τα βήματα που μπορούν και πρέπει να γίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπ.περιφ.σύμβουλος

ΤΣΟΥΡΑΠΑ ΑΝΝΑ,

συνδυασμός ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣ, Π.ΝΙΚΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn