H EAΣ Κιάτου ευχαριστεί για το πολιτιστικό πανηγύρι Κιάτου

0
98
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κοινή πεποίθηση όλων όσων συμμετείχαν ή παρακολουθήσαν τις φετινές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Πόλης Κιάτο 2018 με γενικό τίτλο: “2o Πολιτιστικό πανηγύρι Κιάτου” που διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο λιμάνι της πόλης και

διήρκεσαν από τις 04 Αυγούστου 2018 μέχρι τις 08 Αυγούστου 2018, είναι ότι αποτέλεσαν ένα αξιοσημείωτο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη του Κιάτου. Η Ένωση Κιάτου συμμετείχε με το θεματικό κέντρο «Το Αγροτικόν» , όπου με θυμίσεις από τις γεωργικές παραδόσεις και την κοινωνική ζωή των κατοίκων της υπαίθρου, είχε ως κύριο στόχο την περαιτέρω προώθηση των τοπικών / παραδοσιακών προϊόντων , αναδεικνύοντας μεθόδους που αποσκοπούν στην προστασία και την προβολή τους.

Επίσης φιλοδοξεί και συμβάλει με ενεργό τρόπο στην ανάδειξη του τοπικού αγροτικού πολιτισμού. Δεσπόζουσα θέση στο θεματικό κέντρο έλαβε το Υπαίθριο Λαογραφικό Μουσείο και η Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα ‘’Το Αγροτικόν, τα χρόνια περάσαν’’ όπου οι μνήμες, συγκινησιακά ζωντάνεψαν για τους μεγαλύτερους και λειτούργησαν εκπαιδευτικά για τους νεότερους.
Εκ μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΑΤΟΥ, ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Δάρη Κωνσταντίνο , στον κ. Καλό Ιωάννη και στον κ. Παντελή Μοναχολάκο ( μουσείο «ΛΙΝΟΣ» , Σολομό Κορινθίας ) για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη δημιουργία του Υπαίθριου Λαογραφικού Μουσείου, ελπίζοντας και σε επόμενες εποικοδομητικές συνεργασίες, στους επισκέπτες που τόσο πολύ αγκάλιασαν, στήριξαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή.

Τέλος, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του θεματικού κέντρου όπως και στον διοργανωτή του «Φεστιβάλ Πόλης Κιάτο 2018» κ. Δημόπουλο Γρηγόριο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn