Που και πότε χαλάει ο καιρός

0
6
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η κακοκαιρία που πλησιάζει τη χώρα μας από τα δυτικά ήδη επηρεάζει την Ιταλία με ισχυρές καταιγίδες.

Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενή μας ανακοίνωση, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το απόγευμα της Κυριακής 12/05. Το νέο κύμα κακοκαιρίας σχετίζεται με ένα βαρομετρικό χαμηλό το κέντρο του οποίου θα παραμείνει στη Νότια Ιταλία έως και την Τρίτη 14/05 και στη συνέχεια θα περάσει πάνω από τη χώρα μας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και η μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη κατανομή των βροχοπτώσεων έως και το βράδυ της Παρασκευής 17/05.

Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να ξεκινήσει από το απόγευμα της Κυριακής 12/05, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά κύριο λόγο στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τη Βόρεια Θεσσαλία. Τη Δευτέρα 13/05 και την  Τρίτη 14/05 τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη υπόλοιπη χώρα, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Από το απόγευμα της Τετάρτης 15/05 κι έπειτα βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Την Παρασκευή 17/05 φαινόμενα αναμένονται μόνο στα Βόρεια ηπειρωτικά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ μεγάλα υψόμετρα υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν και χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση (1 έως 4 βαθμούς) με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη όπου μάλιστα τη Δευτέρα 13/05 και την Τρίτη 14/05 αναμένεται άνοδος. Οι άνεμοι δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρΣχετική αύξηση θα παρουσιάσουν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από την Τρίτη 14/05. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται η κατανομή των αναμενόμενων συγκεντρώσεων σκόνης τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 15/05.

Η κατανομή των αναμενόμενων συγκεντρώσεων σκόνης τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 15/05

Στον χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν το πρωί της Δευτέρας 13/05.

Πηγή:meteo.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn