Ολγα Κονομόδη | Αξίζει και θα προσπαθήσω για την Κόρινθο

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, συνδημότισσες και συνδημότες μου

Μετά από αρκετή σκέψη, πριν από λίγους μήνες έκανα μία συνειδητή επιλογή για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως γνωρίζετε, αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Συμμαχία Πολιτών», με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Νανόπουλο.
Η επιλογή αυτή είχε τους λόγους της. Ποτέ δεν έκρυψα και δεν θα κρύψω τις ιδεολογικές μου πεποιθήσεις, στο πεδίο όμως της τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα δε του 1ου βαθμού, και μάλιστα κατά την παρούσα συγκυρία στον Δήμο μας, οι «κομματικές ταυτότητες» πρέπει να μένουν στην άκρη. Αυτό που προέχει την στιγμή αυτή για την πόλη της Κορίνθου, τις κωμοπόλεις και τα χωριά του Δήμου μας είναι η σύνθεση και η ενότητα.
Είχα πάντοτε και έχω όρεξη να εργαστώ σκληρά για ορισμένους κοινούς σκοπούς μέσα από μία συλλογική προσπάθεια της οποίας ηγείται ένας έμπειρος και ικανός άνθρωπος, οικογενειάρχης και επιστήμονας. Το σκέφθηκα καλά, στάθμισα όλες τις παραμέτρους και είπα ΝΑΙ, θα συμμετέχω!
– Αξίζει και θέλω να αφυπνίσω, με ατομικές και ομαδικές δράσεις, το αίσθημα «αγαπώ-στηρίζω τον τόπο μου» μέσα στο νου του κάθε συμπολίτη μου.
– Αξίζει και θέλω να αναδείξω στα δημοτικά όργανα τους προβληματισμούς και τα θέλω όλων των συμπολιτών μου, του αστικού ιστού και της περιφέρειας του Δήμου μας.
– Αξίζει και θέλω να συμβάλω στην ανάδειξη όλων των στρατηγικών πλεονεκτημάτων που έχει η πόλη μας, και είναι πάρα πολλά, σε επίπεδο πολιτιστικό, ιστορικό και τουριστικό.
– Αξίζει και θέλω να προσπαθήσω ώστε η Κόρινθος να «ανέβει στα μάτια» των συμπατριωτών μας σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο.
Σημαντικότερο, όμως, για μένα είναι να δουλέψω στον χώρο τον οποίο γνωρίζω μία ζωή. Στην εκπαίδευση και στα παιδιά. Εκεί που κτίζονται οι επόμενες γενιές Κορινθίων, οι οποίοι πρέπει να μάθουν να αγαπούν την πόλη για να την υπηρετήσουν και να την αναδείξουν μελλοντικά.
Στην προσπάθεια αυτή θα ήθελα να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι. Το αύριο είναι υπόθεση όλων μας, και όχι κάποιων λίγων και εκλεκτών! Ας το πάρουμε στα χέρια μας! Τις Κυριακές των εκλογών πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στους τόπους των δημοκρατικών μαχών, στα εκλογικά τμήματα!

Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό μας.

ΟΛΓΑ ΚΟΝΟΜΟΔΗ-ΘΩΜΑ
Εκπαιδευτικός
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn