Χρισταρά VS Γκιολή | Πήρε φωτιά ο ιατρικός χώρος στην Κορινθία…!

0
70

Οι εκλογές έχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα δίδυμα, που δεν δίνουν απλά χρώμα στην αναμέτρηση αλλά και καθορίζουν εξελίξεις.

Όταν ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε την εξειδικευμένη ιατρό-πνευμονολόγο Αθανασία Χρισταρά ,έκανε μεγάλη αίσθηση στην πόλη της Κορίνθου, η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν σχετικά ακάλυπτη εκλογικά για τον περιφερειάρχη.

Η συμμετοχή της δημιούργησε ένα πολύ δυνατό εκλογικό πόλο μέσα στην πόλη και μάλιστα σε ευρεία κλίμακα.

Η Αθανασία Χρισταρά είναι πάντα χαμηλών τόνων με μία έμφυτη ευγένεια και σεμνότητα, κάτι που αναγνωρίζεται και εκτιμάται από τους πολίτες και μάλιστα από τους εκτός των τειχών.

Στην μικρής διάρκειας συμμετοχή της στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου, απέδειξε ότι έχει αρχές και αξίες , που την οδήγησαν σε μία πολύ ηχηρή παραίτηση, από το δημοτικό συμβούλιο.

Πριν λίγες ημέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε τον γιατρό του Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Τάσο Γκιολή, που είναι το ακριβώς αντίθετο από την κα. Χρισταρά.

Δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του φιλοδοξίες και κινείται πάντα με πολύ θόρυβο και πομπώδες στυλ και ύφος.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η ιατρική του μπλούζα, η παρουσία του στο νοσοκομείο  αλλά και ο έμφυτος λαϊκισμός που τον έχει αναδείξει ήταν πάντα ικανά να τον κάνουν πρώτο βουλευτή Κορινθίας και πολύ περισσότερο τώρα πρώτο περιφερειακό σύμβουλο Κορινθίας.

Δύο γιατροί, δύο διαφορετικοί κόσμοι από την Ιατρική μέχρι την καθημερινότητα.

Αυτό το γνωρίζουν πρώτοι απ΄όλους οι εκατοντάδες γιατροί της Κορινθίας, που θα κληθούν να κάνουν την πρώτη επιλογή, η οποία έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Διότι πρώτα σε κρίνει ο χώρος σου και μετά ο κόσμος όλος.

Οι συνδυασμοί Τατούλη και Νίκας, είναι σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης κάτι που αναπόφευκτα θα συμβεί και ανάμεσα στην κα. Χρισταρά και τον κ.Γκιολή.

Από την μία πλευρά μία γυναίκα-ιατρός, που δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, δεν λαϊκίζει, δεν εκφέρει λόγο προκλητικά  αλλά ο κόσμος την θεωρεί εξαιρετική ιατρό, που εξετάζει κάθε μέρα επί 10 χρόνια στο ιδιωτικό της ιατρείο ΔΩΡΕΑΝ όσους δεν μπορούν να έχουν ιατρική κάλυψη και απέδειξε ότι η μικρή της πολιτική παρουσία έχει καθαρά συνειδησιακό χαρακτήρα και ΑΡΧΕΣ…!

Από την άλλη ένας άνδρας-ιατρός, που κάνει εξαιρετικές  δημόσιες σχέσεις, λαϊκίζει, εκφέρει προκλητικό πολιτικό λόγο, αλλά ταυτόχρονα στο Νοσοκομείο καθημερινά  εξυπηρετεί κόσμο και καταγράφει πολιτικές υποχρεώσεις.

Η μάχη αυτού του διδύμου θα είναι πολύ δυνατή από τα απέναντι ψηφοδέλτια και θα κρίνει αρκετά πράγματα.

Εχει πολύ ενδιαφέρον….!