Ολα στο πόδι | Ακυρώθηκε η απόφαση για την αγορά της Συνεταιριστικής!!!!!

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο» θα έλεγε ο απλός λαός, όταν πριν από δύο περίπου μήνες, κάποιοι πανηγύριζαν την έγκριση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου για τη δανειοδότηση της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης – Αποχέτευσης ύψους 981.000 ευρώ, με σκοπό την αγορά του κτηρίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου προκειμένου να στεγαστεί η ΔΕΥΑ. Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός μάλιστα είχε βιαστεί να κάνει δηλώσεις για το ευχάριστο αυτό γεγονός, κυρίως για τους μικρασιάτες Κορίνθιους, αφού στα ισόγεια του νέου κτηρίου της ΔΕΥΑ θα στεγαζόταν το μουσείο της Μικρασιατικής στέγης.

Όσο για του Δημοτικούς Συμβούλους που είχαν καταψηφίσει τη συγκεκριμένη πρόταση, (ζητούσαν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το δάνειο, αλλά δεν ήταν αντίθετοι στην αγορά κτηρίου), είχαν μπει στο στόχαστρο και είχαν κατακριθεί. Συγκεκριμένα την πρόταση είχαν καταψηφίσει ο Νίκος Σταυρέλης, ο Γιώργος Μουρούτσος, ο Παναγιώτης Λαμπρινός και ο Γιώργος Οικονόμου, αφού ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους του δανείου, εφόσον ο Δήμος Κορινθίου θα έμπαινε εγγυητής στην τράπεζα που θα παραχωρούσε το δάνειο στη ΔΕΥΑ για να αγοράσει το κτήριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το hlektra.gr και ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός Ηλέκτρα, την έγκριση του δήμου για το δάνειο δεν… ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη Διαύγεια: «Ακυρώνουμε την αριθμ. 231/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων «Περί παροχής εξασφαλίσεων για τη λήψη δανείου από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου» και την αριθμ. 8/35/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Κορίνθου που αφορά «τη λήψη δανείου ποσού 981.000,00 ευρώ από την παροχή των εξασφαλίσεων που ζητά η Τράπεζα για τη λήψη του δανείου, για τους λόγους που αναφέρονται στο ανωτέρω σκεπτικό μας».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου Δυτ. Ελλάδας κ. Ιονίου, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων ακυρώνεται γιατί: «Το αριθμ. 130458/16-7-2018 έγγραφό μας προς το Δήμο Κορινθίων προκειμένου να μας γνωρίσει τις διατάξεις βάσει των οποίων λήφθηκε η αριθμ. 231/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο ο Δήμος Κορινθίων δεν απάντησε».

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα πάντα με τη Διαύγεια: «Οι ανωτέρω διατάξεις δεν ορίζουν ότι μπορεί ο Δήμος να μπει εγγυητής για λήψη δανείων των ΔΕΥΑ».

Με απλά λόγια, όταν οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι ζητούσαν περισσότερα στοιχεία προκειμένου να εγκρίνουν την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου για να μπει εγγυητής στο δάνειο της ΔΕΥΑ, προφανώς κάτι παραπάνω γνώριζαν. Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα προβληθεί στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ηλέκτρα, ο Επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης, μιλά στην Μαρίλια Κούζου για τη δικαίωσή του και τα όσα πραγματικά ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν από δύο μήνες, τα οποία τον ώθησαν να μην εγκρίνει την εν λόγω απόφαση. Σημειώνουμε, ότι ο κ. Σταυρέλης τονίζει, πως δεν ήταν αντίθετος με την αγορά του κτηρίου η οποία πράγματι ήταν σε συμφέρουσα τιμή, αλλά με την άγνοια με την οποία υπερψηφίστηκε η απόφαση, σχετικά με τους όρους της δανειοδότησης, εφόσον ο Δήμος θα έμπαινε εγγυητής. Η συνέχεια στο ρεπορτάζ του Ηλέκτρα στις 21.00 το βράδυ…

Μείνετε συντονισμένοι

 

Για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος δήλωσε:

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn