Ο επιχειρηματίας που πάει τον Καλλίρη στον δεύτερο γύρο!

0
262
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Mπορεί να έκλεισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του δήμου Κορινθίων αλλά είναι το πρόσωπο κλειδί, που μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο κέντρο της πόλης αλλά και τα χωριά.

Είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης, μπαίνει στον εκλογική στίβο και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο.

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Καλλίρη, ανατρέπει ισορροπίες και δημιουργεί μία νέα δυναμική.

Ο κ.Πιέτρης, ανεξάρτητα από όλα τα άλλα είναι το ισχυρό πρόσωπο, που δίνει από χθες στον συνδυασμό «Δύναμη Εξέλιξης», έναν άλλο αέρα και μπορεί να ανατρέψει το κλίμα, δίνοντας ώθηση προς τα εμπρός, κάτι που είχε πολύ ανάγκη ο συνδυασμός Καλλίρη.

Ενας συνδυασμός που κινείται σε πολύ χαμηλούς τόνους και δεν είναι αισθητή όσο είναι το λογικό να ήταν η δυναμική του.

Με την είσοδο Πιέτρη αυτό αλλάξει με εντυπωσιακό τρόπο, γιατί ο Κορίνθιος επιχειρηματίας είναι από την φύση του ορμητικός και επικοινωνιακός και μάλιστα σε χώρους που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

Κατά την γνώμη μας μετά τους Βασίλη Πανταζή, Βαγγέλη Παπαϊωάννου και Χρήστο Κορδώση, ο Γιώργος Πιέτρης είναι μία κίνηση ματ, που θα δημιουργήσει εκλογικό ντόμινο.

Μάλλον ήταν η χειρότερη εξέλιξη που θα περίμενε ο κ.Νανόπουλος και αυτό θα φανεί τις επόμενες κιόλας ημέρες που θα ξεδιπλώσει την προσωπική του στρατηγική ο Γιώργος Πιέτρης, ο οποίος μην ξεχνάμε έχει πίσω του έναν πολυπληθή υποστηρικτικό μηχανισμό, που πολλαπλασιάσει την δυναμική του.

Τώρα οι εκλογές στην Κόρινθο αποκτούν εξαιρετικό ενδιαφέρον και η τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή…!

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn