Έξυπνα τρικ για να κάνετε το πιο στιλάτο πασχαλινό τραπέζι

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βγάλατε όλη σας τη δημιουργικότητα στη μαγειρική και μέχρι εδώ όλα καλά. Τι γίνεται, όμως, με τη διακόσμηση του πασχαλινού τραπεζιού; Το Olive σάς δίνει όμορφες ιδέες για να μείνει κι αυτό αξέχαστο στους καλεσμένους σας.

shutterstock_95196613

Χρήσιμα tips για το στήσιμο του πασχαλινού τραπεζιού

* Προτού ξεκινήσετε οτιδήποτε, καλό θα είναι να κάνετε ένα πλάνο για το τραπέζι σας για να οργανωθείτε καλύτερα και να εξοικονομήσετε χρόνο. Σκεφτείτε προσεκτικά τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα υλικά που θα επιλέξετε για να έχετε και το κατάλληλο αισθητικό αποτέλεσμα. Πορτοκαλί-πράσινο-κίτρινο, μωβ λιλά- φούξια-λευκό, βεραμόν-λαχανί-κίτρινο-πορτοκαλί είναι μερικές ταιριαστές επιλογές.

* Επιλέξτε μονόχρωμο λινό τραπεζομάντηλο και ράνερ επίσης μονόχρωμο (σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του τραπεζομάντηλου) ή λουλουδάτο. Αντί για ράνερ μπορείτε να ταιριάξετε μία μακρόστενη οργάντζα ελαφρώς τσαλακωμένη. Προτιμήστε σομόν, βεραμάν, μωβ ή ροζ αποχρώσεις ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο του τραπεζιού.

* Θυμηθείτε ότι οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δε χρειάζεστε ακριβά σερβίτσια και εξεζητημένα ντεκόρ για να έχετε στιλάτο αποτέλεσμα. Το διαχρονικό και απλό λευκό στο σερβίτσιο είναι μια ασφαλής επιλογή γιατί θα σας δώσει τη δυνατότητα να παίξετε ελεύθερα με τις αποχρώσεις των διακοσμητικών που ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε σουπλά σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις, χρωματιστές χαρτοπετσέτες, πασχαλινά διακοσμητικά ζωάκια, καλαθάκια και αβγοθήκες που σε συνδυασμό με υλικά όπως κορδέλες, οργάντζες, διακοσμητικό σανό και φυσικά λουλούδια έχουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

* Φέρτε την άνοιξη στο τραπέζι σας βάζοντας στο κέντρο του, δίπλα από την πιατελίτσα ή το στολισμένο καλαθάκι με τα πασχαλινά αβγά, ένα όμορφο βάζο με πολύχρωμα λουλούδια της επιλογής σας κατά προτίμηση σε παστέλ τόνους ή λευκά. Οι τουλίπες και οι μαργαρίτες είναι πολύ ταιριαστές επιλογές.

* Αν θέλετε να δώσετε στο πασχαλινό γεύμα πιο επίσημο χαρακτήρα, μπορείτε να φτιάξετε εξατομικευμένα καρτελάκια με το όνομά τους αλλά και με όμορφες πασχαλινές ευχές.

shutterstock_187309049

Ιδέες με λίγη τεχνοτροπία

* Σπάστε μερικά λευκά αβγά στα δύο και πλύνετε καλά το τσόφλι τους. Στη συνέχεια βάψτε τα «οικολογικά» χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως παντζάρια ή πρασινάδες. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν ένα όμορφο ανοιξιάτικο παστέλ χρώμα. Επιλέξτε λευκές, χρωματιστές ή διαφανείς γυάλινες αβγοθήκες, τοποθετείστε το κάθε μισό των αβγών σ’ αυτές και βάλτε μέσα από ένα ρεσό. Αν θέλετε, κάντε και έναν όμορφο μικρό φιόγκο γύρω από τη βάση της αβγοθήκης. Εναλλακτικά, αντί για αβγοθήκη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σφηνακοπότηρα, στα οποία θα δώσετε πασχαλινό χαρακτήρα κολλώντας πάνω τους με σιλικόνη μικροσκοπικά πασχαλινά αξεσουάρ της επιλογής σας.

* Διαλέξτε ένα μεσαίου μεγέθους χοντρό κερί, κολλήστε με σιλικόνη περιμετρικά του ξυλάκια κανέλας και μετά δέστε γύρω του μια χρωματιστή κορδέλα. Σε μια μακρόστενη γυάλινη πιατέλα απλώστε ένα κομμάτι τσαλακωμένης οργάντζας σε χρώμα που δένει με το σύνολο του τραπεζιού, στο κέντρο της βάλτε το κερί ενώ δεξιά και αριστερά του μερικά βαμμένα αβγά.

shutterstock_98768777

* Πάρτε μια λινάτσα και κόψτε τη σε τετράγωνα κομμάτια σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από αυτό της χαρτοπετσέτας. Βάλτε πάνω σε κάθε κομμάτι μια χρωματιστή χαρτοπετσέτα καλής ποιότητας, και μετά τοποθετείστε στο κέντρο τα μαχαιροπήρουνα. Δέστε τα με μια κορδέλα και βάλτε τα δίπλα από το σερβίτσιο. Αν έχετε έπιπλα σε εξοχικό ύφος ή με παλαιωμένη όψη, η λινάτσα είναι η κλασικότερη βάση για κάθε τύπου σύνθεση στο τραπέζι. Μπορείτε επίσης αντί για λινάτσα εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ύφασμα-δίχτυ που κολλάει σχεδόν παντού.

Καλή σας επιτυχία!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn