Κρέμα ματιών | ένα κοινό μυστικό ομορφιάς

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Γνωρίζατε πως ανοιγοκλείνουμε τα μάτια 10.000 φορές την ημέρα; Η περιοχή γύρω από τα μάτια μπορεί εύκολα να «προδώσει» την ηλικία μας, τις ώρες που έχουμε κοιμηθεί αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Μάθετε, λοιπόν, όσα χρειάζεται να λάβετε υπόψη για να προμηθευτείτε την κατάλληλη κρέμα περιποίησης για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

l Ενυδάτωση και κυκλοφορία
Μπορεί το βασικό πλεονέκτημα μιας κρέμας ματιών να είναι η ενυδάτωση, ωστόσο πρέπει να φροντίσετε ώστε η κρέμα που θα αγοράσετε να έχει, επίσης, και αντιγηραντικές ιδιότητες. Αυτό σημαίνει πως το προϊόν που θα προμηθευτείτε θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα συστατικά που θα κάνουν πιο έντονη την κυκλοφορία του αίματος στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου είναι μάλιστα και περιορισμένη, γεγονός που προκαλεί τους μαύρους κύκλους.

l Γιατί συγκεκριμένη κρέμα;
Όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, οι περισσότερες κρέμες μέρας και νύχτας αναφέρουν ρητά στις οδηγίες ότι πρέπει να αποφεύγουμε αυστηρά την περιοχή γύρω από τα μάτια («avoid eye contour area»). Tι κάνει την περιοχή αυτή, λοιπόν, τόσο ιδιαίτερη, ώστε να χρειάζεται συγκεκριμένο προϊόν; Πρόκειται για το πιο λεπτό στρώμα επιδερμίδας στο πρόσωπό μας και ταυτόχρονα το πιο ευάλωτο. Απαλλαγμένο από την υδρολιπιδική μεμβράνη που προστατεύει το πρόσωπό μας και τους σμηγματογόνους αδένες, η περιοχή αυτή αποτυπώνει όλες τις μεταβολές που επιφέρουν επάνω μας η ηλικία και το περιβάλλον. Παράλληλα, οι κρέμες που προορίζονται για την περιοχή γύρω από τα μάτια έχουν πολύ διαφορετική σύσταση από τις κρέμες ημέρας, αφού είναι ειδικά σχεδιασμένες για τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν. Έτσι, εάν η κρέμα ματιών μπει κατά λάθος στα μάτια μας, τότε το πιο πιθανό είναι πως δεν θα προξενήσει αλλεργίες ή περίεργες αντιδράσεις.

l Πώς να επιλέξω την πιο κατάλληλη κρέμα ματιών για μένα;
Για να επιλέξετε την καταλληλότερη κρέμα ματιών, πρέπει να λάβετε υπόψη σας την ηλικία, τις ανάγκες, τον τρόπο ζωής σας και τον τύπο της επιδερμίδας σας. Διαβάστε, λοιπόν, στην ετικέτα για τη λειτουργία της κάθε κρέμας και στη συνέχεια κινηθείτε ανάλογα. Επιλέξτε προϊόντα που θα χαρίσουν λάμψη στο περίγραμμα των ματιών σας, απαλλάσσοντάς σας από τα σημάδια κόπωσης, τα οποία πρώτα κάνουν την εμφάνισή τους στο λεπτό στρώμα της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

l Σε ποια ηλικία πρέπει να προμηθευτώ κρέμα ματιών;
Όπως ισχύει και με τις κρέμες ημέρας και νύχτας, καλό θα ήταν αφού περάσετε την ηλικία των 25 να προμηθευτείτε μια κρέμα ματιών, καθώς αυτή είναι η ηλικία κατά την οποία επιβραδύνεται ο ρυθμός ανάπλασης των κυττάρων. Μπορεί να φαίνεται πως δεν το έχετε ανάγκη σε αυτή την ηλικία, ωστόσο να θυμάστε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Εφόσον, λοιπόν, δεν έχετε άμεση ανάγκη το προϊόν, μια τυπική κρέμα ματιών του εμπορίου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn