Ιωάννα Κασίμη | Εχουμε κοινές φιλοδοξίες!

0
84
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανοικτή Επιστολή

Προς τους Πολίτες και Ψηφοφόρους της Κορινθίας:

Οι περιφερειακές εκλογές είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα. Είναι η στιγμή, να αναγνωρίσουμε, πως ο τρόπος με τον οποίο θα αποκριθούμε, θα είναι καθοριστικός για το μέλλον της περιοχής μας. Είναι η στιγμή, να αναγνωρίσουμε πως αν η περιφερειακή πολιτική για την Κορινθία παραμείνει η ίδια, θα καταδικαστούμε σε προοδευτική παρακμή και απομόνωση.

Η Κορινθία, έχει ανάγκη από μια έξυπνη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη. Το 2019 θα πρέπει να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα. Θέλουμε, ο νομός μας να βγει πιο ισχυρός από την οικονομική κρίση αλλά και από τη μέχρι τώρα συλλογική αδυναμία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να μας υπηρετήσει τοπικά.

Ως πολίτης ανησυχώ για το μέλλον μου αλλά και για το μέλλον των παιδιών μας. Η Περιφέρεια πρέπει να βοηθάει τους πολίτες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους. Να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες τους. Η ηγεσία της, θα πρέπει να είναι σε θέση να διαγνώσει τις καταστάσεις και να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με πρακτικό επιχειρησιακό σχεδιασμό και όχι με μυθικά οράματα.

Για να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον στην περιοχή μας πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από αριστερούς ή δεξιούς ορίζοντες. Η Κορινθία, έχει ανάγκη από μέτρα για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης. Μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Η Κορινθία χρειάζεται επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό. Πρόσβαση στην δια βίου εκπαίδευση. Στήριξη των μικρών επιχειρήσεων. Δημιουργία θέσεων εργασίας και εκσυγχρονισμό στις υποδομές μεταφορών. Η κρίση εξουδετέρωσε την περιοχή μας και αυτό με παρακίνησε να αναλάβω δράση.

Στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου του Περιφερειακού Συμβούλου θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να σεβαστώ τις κοινές μας αξίες αλλά και να αξιοποιήσω τις προτάσεις και τις συστάσεις των πολιτών για περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές δράσεις.

Η φιλοδοξία μου είναι κοινή με τη δική σας. Να μετατρέψουμε τους στόχους μας και τις ανάγκες μας, για ένα βιώσιμο νομό Κορινθίας, σε πρακτικές λύσεις που θα βοηθήσουν τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές γενεές.

Ιωάννα (Γιαννούλα) Κασίμη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn