Χαρούμενο αφεντικό, ευτυχισμένος σκύλος

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη επηρεάζει τους τετράποδους φίλους μας σύμφωνα με έρευνα

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο σκύλος είναι κάτι παραπάνω από καλύτερος φίλος του ανθρώπου, υποστηρίζει ερευνητής από το Μεξικό, ο οποίος ανακάλυψε ότι η σχέση ιδιοκτήτη – σκύλου είναι τόσο στενή, που ο ένας επηρεάζει τη συμπεριφορά του άλλου.

«Δείξε μου τον σκύλο σου, να σου πω πόσο χαρούμενος ή στρεσαρισμένος είσαι» λέει ουσιαστικά μέσα από την έρευνά του ο δρ Γκονζάλεζ Ραμίρεζ, προσθέτοντας ότι ισχύει και το αντίστροφο. Ειδικότερα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαρούμενα αφεντικά συνήθως έχουν χαρούμενους και με καλή συμπεριφορά σκύλους, ενώ οι στρεσαρισμένοι και στενόχωροι άνθρωποι έχουν αγχωμένους σκύλους, που συμπεριφέρονται άσχημα.

Οι Ραμίρεζ, σύμφωνα με την «Daily Mail», μελέτησε 76 αφεντικά σκύλων, από τα οποία τα 36 δήλωσαν ότι τα κατοικίδιά τους συμπεριφέρονταν άσχημα όταν εκείνοι απουσίαζαν από το σπίτι, ενώ οι 40 ότι οι σκύλοι τους δεν έπασχαν από σύνδρομο εγκατάλειψης. Αλλες άσχημες συμπεριφορές ήταν η καταστροφή αντικειμένων στο σπίτι, το συνεχές γάβγισμα και η επιθετική συμπεριφορά προς ανθρώπους ή άλλους σκύλους.

Ο ερευνητής διαπίστωσε ότι όσοι ήταν χαρούμενοι και είχαν λίγο άγχος περνούσαν περισσότερο χρόνο παίζοντας με τον σκύλο τους και εκπαιδεύοντάς τον. Κατά συνέπεια, ο σκύλος τους έπασχε λιγότερο από το άγχος του αποχωρισμού από το αφεντικό του και ήταν πιο χαρούμενος. Τα στρεσαρισμένα αφεντικά όχι μόνο δεν αφιέρωναν χρόνο στα κατοικίδιά τους, αλλά αντιδρούσαν και πολύ άσχημα κάθε φορά που εκείνα έκαναν κάποιο παράπτωμα. Ετσι, το στρες των σκύλων αυξανόταν κατακόρυφα και εκδηλωνόταν με άσχημη συμπεριφορά, η οποία με τη σειρά της ενοχλούσε τα αφεντικά, προσθέτοντας νέο άγχος στο υπάρχον.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn