Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια παντόφλα

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Στάθης Σαμαντάς γράφει μια μικρή ιστορία για την παντόφλα, τη μοντέρνα Σταχτοπούτα του παραμυθιού.

Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια παντόφλα. Καθόταν ήσυχη μέσα στο σπίτι και έκανε αυτό που ήξερε να κάνει καλύτερα. Να ξεκουράζει τα πόδια της ιδιοκτήτριας της μετά από μια δύσκολη μέρα με πολλά ραντεβού φορώντας τακούνια. Ήταν μαλακή και απαλή, καμωμένη από λεπτά δέρματα και φίνα υφάσματα με επένδυση για να κρατάει τα πόδια της κυρίας της ζεστά. Την είχε σε μεγάλη εκτίμηση η κυρία και όπου πήγαινε μέσα στο σπίτι την φορούσε για να της προσφέρει ευχαρίστηση αλλά και ένα χαλαρό στυλ που αρμόζει στην οικιακή ατμόσφαιρα.

Μέσα στο σπίτι; Σκέφτηκε η κυρία και είπε, μα γιατί μόνο μέσα στο σπίτι; Δεν πρέπει να είμαι άνετη και κομψή εκτός σπιτιού; Θα πρέπει δηλαδή εκτός σπιτιού να είμαι καρφωμένη στα δωδεκάποντα και να μην βλέπω την ώρα και την στιγμή να γυρίσω στο σπίτι, να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και να χώσω τα ποδαράκια μου μέσα στις ζεστές μου παντόφλες οι οποίες τόσο πολύ με καταλαβαίνουν που στέκονται εκεί ακούνητες και αμίλητες κάτω από το κρεβάτι μου για να κάνουν το θαύμα τους στα πονεμένα ποδαράκια μου.

-Λοιπόν, από αύριο θα πάτε την πρώτη βόλτα στην ζωή σας εκτός σπιτιού, φώναξε η κυρία.

-Οι παντόφλες έκαναν πως δεν άκουσαν, πάει τρελάθηκε η κυρία μας. Άκου εμείς να βγούμε στον δρόμο. Μα είμαστε με τα καλά μας; Σαν το ψάρι να βγει στην στεριά. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Άσε μας κουκλίτσα μου!

-Όλα γίνονται, φώναξε η κυρία. Γιατί όχι; Θα σας κάνω εγω να φαίνεστε το ακριβότερο παπούτσι στον κόσμο, είπε και πάλι. Ούτε το καλύτερο δωδεκάποντο δεν θα στέκεται δίπλα σας.

– Καλέ, δεν γίνονται αυτά. Εμείς είμαστε φτιαγμένες για την ησυχία του σπιτιού, δεν μπορούμε τα πεζοδρόμια και τους δρόμους. Θα χαλάσουμε στα πρώτα βήματα. Και τι θα πει και ο κύριος; Μέσα στο σπίτι μας βλέπει και βγάζει σπυριά διότι δεν μας βρίσκει σέξι. Εκείνος αν μπορούσε να σας αναγκάσει να φοράτε τακούνια και στον ύπνο, θα το έκανε.

-Ποιός το ρωτάει τον κύριο, είπε η κυρία. Εκείνος που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με την καφέ κοτλέ παντόφλα του συνταξιούχου είναι καλύτερος; Μπορεί να μην είστε σέξι αλλά μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι ακόμα και ξυπόλυτη. Η χημεία μεταξύ των ανθρώπων έχει μεγαλύτερη σημασία από τα τακούνια. Και γιατί μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα σέξι, δεν κατάλαβα; Το βρίσκω λίγο σεξιστικό αυτό! Θα σας κάνω εγω έτοιμες για βιτρίνα!

Και έτσι άρχισε το ρεκτιφιέ στην αγαπημένη παντόφλα και να οι γούνες και τα κρύσταλλα και να τα ακριβά δέρματα και τα κεντήματα και να τα επώνυμα χρυσά λογότυπα. Έτοιμες για την έξοδο τους στην πραγματικότητα εκτός σπιτιού. Η κυρία τις φόρεσε με τζιν παντελόνι, με πιο μακριά ή με πιο κοντά ή με σορτς ακόμα και με φορέματα. Από την μία κυρία στην άλλη και από πόδι σε πόδι, όλες οι παντόφλες ξαφνικά βρέθηκαν να τα λένε στην πλατεία Κολωνακίου αλλά και σε όλα τα fashion week του εξωτερικού. Μια πρωτόγνωρη γνωριμία για όλες. Και για τις παντόφλες οι οποιες δεν είχαν δει ποτέ το φως του ήλιου παρα μόνο από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά και για τις ίδιες τις γυναίκες τις οποίες η μόδα βοήθησε να απενεχοποιήσουν το αγαπημένο αυτό παπούτσι και να το φορέσουν και εκτός σπιτιού. Η μόδα προσφέρει την απενεχοποίηση και έχει την δύναμη μαζί με τους σχεδιαστές να ενδυναμώσουν την γυναίκα και την επιλογή της να φορέσει τις παντόφλες εκτός σπιτιού και να γίνει μια από τις πιο δυνατές τάσεις των τελευταίων σεζόν.

Οπότε η παντόφλα είναι στην ουσία η μοντέρνα Σταχτοπούτα του παραμυθιού. Από την ζωη στο παρασκήνιο βρέθηκε στο προσκήνιο. Και ποιος ξέρει, πιθανόν το γυάλινο γοβάκι εν έτη 2018 να μην είναι άλλο από μια γυάλινη παντόφλα.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn