Εχει αργήσει στην Κορινθία ο Γιώργος Δέδες;

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

H Κορινθία είναι προνομιακός πολιτικός χώρος για τον Γιώργο Δέδε και γιατί είναι Κορίνθιος αλλά πολύ περισσότερο γιατί είναι γνωστό το προσωπικό του ήθος κάτι που κάνει την υποψηφιότητα του σημαντική.
Εμειναν 56 ημέρες πριν τις εκλογές του Μαϊου και όλοι αναμένουν την δυναμική εκκίνηση του Γιώργου Δέδε στην Κορινθία, τουλάχιστον.
Στο ερώτημα γιατί δεν έχει ανακοινώσει ο Δέδες, η απάντηση είναι πολιτική. Ο σχεδιασμός της καμπάνιας του κινείται με συγκεκριμένο τρόπο και όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους.
Ο Γιώργος όμως έχει αργήσει στην Κορινθία να ανακοινώσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ήδη γνωστοί και έχουν ξεκινήσει τον προσωπικό τους αγώνα.
Η αναμονή αυτή είναι φυσικό να δημιουργεί ερωτηματικά που αυτή την περιόδο, δίνουν την δυνατότητα στους γνωστούς κύκλους της διαπλοκής να λέει ότι θέλει…!
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και θα ξεκινήσει επίσημα και η καμπάνια.
Οσοι επιπόλαια έχουν βιαστεί να βγάλουν συμπεράσματα θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα νεανικό αλλά και ισχυρό ταυτόχρονα συνδυασμό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn