Αν οι εκλογές γίνονταν μέσω ΑΣΕΠ ο Σταυρέλης δεν θα είχε αντίπαλο

    0
    24
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Οι εκλογές είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας δρόμου.
    Οι δημοτικές εκλογές είναι οι πλέον προσωποποιημένες που γίνονται στην χώρα, γιατί τον κύριο ρόλο δεν τον παίζουν τα όνειρα, τα προγράμματα και οι σχεδιασμοί, αλλά τα πρόσωπα που ζητούν την ψήφο των πολιτών.
    Οταν ο Νίκος Σταυρέλης έφτιαχνε με λίγους στην αρχή συνεργάτες την “Πνοή Δημιουργίας”, είχε ένα σπουδαίο πλεονέκτημα και ένα εξίσου μεγάλο μειονέκτημα.
    Το πλεονέκτημα ήταν το ήθος και η δημόσια συμπεριφορά του.
    Το μειονέκτημα η αυτοδιοικητική του σχέση με το σύστημα Πνευματικού, όπως εξάλλου και τα 2/3 των Κορινθίων που κάποια στιγμή, ψήφισαν ή στήριξαν τον δήμαρχο κ.Πνευματικό.
    Σήμερα 1,5 χρόνο μετά ο Νίκος Σταυρέλης έχει την πλέον δομημένη αυτοδιοικητική ομάδα μαζί του, απο όλους τους πολιτικούς χώρους.
    Ο συνδυασμός του είναι έτοιμος να διεκδικήσει την νίκη και στην πόλη και στα χωριά.
    Κανείς δεν κατηγορεί τον Σταυρέλη για…”λίγο”, άφιλο”, “ανίκανο”, “δυσκίνητο”, “διαπλεκόμενο” κλπ που ακούμε για το σύνολο των πολιτικών του αντιπάλων.
    Εχει ανεβάσει εντυπωσιακά την αναγνωρισιμότητα του στον κόσμο και έχει παρουσιάσει ένα έτοιμο πρόγραμμα για να διοικήσει τον δήμο Κορινθίων.
    Έχει όλα όσα ξεχωρίζουν την πολιτική κενότητα,τα φρου-φρού και τα αρώματα από την σοβαρότητα που έχει ανάγκη η Κόρινθος.
    Κανείς Κορίνθιος πλέον δεν διαφωνεί ότι με βάση τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ο Νίκος Σταυρέλης θα ήταν ο καταλληλότερος δήμαρχος της πόλης.
    Αν οι εκλογές γίνονταν μέσω ΑΣΕΠ αναμφίβολα ο Σταυρέλης δεν θα είχε αντίπαλο.
    Ομως γίνονται με κάλπη και παρά το γεγονός ότι οι Κορίνθιοι τον θεωρούν τον καταλληλότερο τώρα ξεκινά για αυτόν ο πιο κρίσιμος αγώνας.
    Να πάει στην κάλπη την εκτίμηση και τον σεβασμό του κόσμου.
    Θα το καταφέρει,γιατί το απαιτεί η νέα εποχή που έρχεται για την Κόρινθο.
    Και γιατί έχει τους ανθρώπους να πείσουν τους αναποφάσιστους.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn