Η σημαία της Μπάρτσας υποψήφιος με τον Γιώργο Δέδε…!

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Χρήστος Καρσιώτης γεννήθηκε στα Αθίκια Κορινθίας, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πολυετή καριέρα στα εθνικά πρωταθλήματα.
Είναι απο τους ελάχιστους Ελληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τις 500 συμμετοχές στι; Εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.
Η αγάπη του για την στρογγυλή θέα φάνηκε νωρίς και ξεκίνησε τον αθλητισμό
από το ερασιτεχνικό σύλλογο του Ηρακλή Λέχαιου το 1966.

Ακολούθως του 1967 μεταγράφηκε στον παγκορινθιακό και το 1969 υπέγραψε στην ομάδα της Κορίνθου (Α.Π.Σ ΚΌΡΙΝΘΟΣ) την μεγάλη ομάδα του νόμου που αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο κύκλος της καριέρας του είχε ένα μόνο χρώμα : αυτό της Κορίνθου αφού την υπηρέτησε (επί 16 χρονια) με ένα διάλειμμα το 1975 που αγωνίστηκε στο Τορόντο του Καναδά
με την ομάδα “ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΡΟΝΤΟΥ”

Αγωνίστηκε και συνετέλεσε στην άνοδο της Κορίνθου στην Α εθνική κατηγορία την τριετία 1979-1982.

Πέρασε δικαιωματικά στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού ξεπέρασε τις 503 συμμετοχές σε Α και Β εθνική κατηγορία και είχε και την τιμή να ανήκει στους Κορυφαίους των γηπέδων ανάμεσα στους 300 καλύτερους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές.

Ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1987 στον Ηρακλή Λέχαιου
εκεί από όπου ξεκίνησε.

Στη συνέχεια δεν άφησε τα γήπεδα αλλά εργάσθηκε σαν τεχνικός (προπόνητης) ομάδων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το αθλητικό του ένστικτο τον οδήγησε να το υπηρετήσει από ένα δύσκολο μετερίζι, το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Έτσι με πείσμα και πάθος δραστηριοποίησαι στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κορινθία
ασχολούμενος μια εξαετία με τις ομάδες Αμαζόνες Κορινθίας 2013
και την ομάδα του Άρη Κόρινθου οδηγώντας αυτές στην Β εθνική κατηγορία.

Σήμερα είναι προπονητής των Αμαζόνων Κορινθίας όμως δεν σταμάτησε εκεί και από το 2018 δημιουργεί στον ποιο δύσκολο τομέα και ιδρύει τις αθλητικές ακαδημίες των Αμαζόνων Κορινθίας (παιδικό-εφηβικό) ως φυτώρια από οπου θα ξεπηδήσουν νεα ταλέντα στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Παραμένει πάντα ένας δραστήριος άνθρωπος για τον αθλητισμό στην Κορινθία.

Είναι παντρεμένος με την Ροζινα Γκέκη και έχει δύο γιούς τον Γιώργο (Απόφοιτο του Αριστοτελίου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης) και τώρα προπονητής της ομάδας του Πέλοπα Κιάτου και τον Φώτη που είναι Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και δραστηριοποιείται με την γαστρονομία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn