Ρίχνει στην μάχη τα “βαριά χαρτιά” ο Σταυρέλης…!

  0
  26
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Αρκετοί βιάστηκαν όταν ο Σταυρέλης ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του τον χειμώνα να πούν ότι είναι…χαμηλών πτήσεων και χαμηλών προσδοκιών.
  Ομως ο Σταυρέλης σχεδίαζε με βάση τον αριθμό 75 για το κεντρικό ψηφοδέλτιο και όχι το 47 που όρισε ο νέος νόμος της απλής αναλογικής.
  Βρέθηκε σε αδιέξοδο και πλέον δεν μπορούν να χωρέσουν στο ψηφοδέλτιο πολλοί ακόμα και απο όσους έχουν ανακοινωθεί.
  Αναγκαστικά άλλαξε τακτική και πλέον προσπαθεί να χωρέσει σε 46 ( η μία θα είναι έκπληξη) θέσεις με τις 19 περίπου να είναι γυναίκες.
  Η αποχώρηση Χασικίδη, άνοιξε τον δρόμο για την συμμετοχή υποψηφιοτήτων που θα κρατούσαν ουδετερότητα.
  Αυτή την στιγμή ο επικεφαλής της “Πνοής δημιουργίας”, κάνει τις τελικές συζητήσεις πριν ανακοινώσει πολύ ηχηρά Κορινθιακά ονόματα, που θα κάνουν και αίσθηση και την διαφορά.
  Η ανακοίνωση των επιστημόνων της πόλης αλλά και κοινωνικών στελεχών με ιστορία και πολλαπλές δράσεις, δεν θα ανατρέψουν απλά την αρχική εικόνα αλλά θα δώσουν νέα ισχυρή δυναμική στο ψηφοδέλτιο.
  Εκεί που πολλοί θα νοιώσουν έκπληξη θα είναι όταν ανακοινωθούν οι γυναίκες.
  Είναι ίσως ο μόνος συνδυασμός που έχει 42 γυναίκες για 19 θέσεις αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες.
  Σημειώστε ότι οι ανακοινώσεις των ονομάτων στους πρώην δήμους Ασσου, Τενέας και Σαρωνικού θα αλλάξουν τον πολιτικό χάρτη στις περιοχές αυτές.
  Οσοι σήμερα περιορίζουν την κριτική σε 2-3 ονόματα θα ανακρούσουν πρύμνα, μόλις βγούν στην δημοσιότητα τα “βαριά χαρτιά” απο τον νομικό κόσμο, τον επιχειρηματικό, τον ιατρικό αλλά και απο την κοινωνιά.
  Το έχουμε ξαναπεί ότι ο Σταυρέλης κάνει κανονικές εκλογές με τους κανόνες και την στρατηγική τους. Κάνει εκλογές με την σοβαρότητα που τον διακρίνει.

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn