Γελά όλος ο Φενεός με την γκάφα Τατούλη για την γέφυρα…!!!!

0
271

Aπίστευτη πολιτική γκάφα, του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, στον Φενεό Κορινθίας…
Την Παρασκευή με βαρύγδουπη ανακοίνωση του γραφείου τύπου της περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ.Τατούλης, ζητούσε απο τον δήμαρχο Κιάτου Σπύρο Σταματόπουλο, να συνεργαστεί μαζί του για να φτιάξουν την πεσμένη γέφυρα στο Μεσσινό…!
Η γέφυρα να σημειώσουμε είχε πέσει με την τελευταία καταιγίδα που έπληξε την περιοχή!
Λίγη ώρα μετά ο Σπύρος Σταματόπουλος, “εκτέλεσε” εν ψυχρώ τον περιφερειάρχη αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμού φωτογραφίες απο την νέα γέφυρα που ήδη έχει κατασκευαστεί η μισή….!
Τραγέλαφος!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Εκεί που ο κ.Τατούλης πήγε να επιπλήξει τον Δέδε…βρέθηκε να γελά όλος ο Φενεός με την ανακοίνωση του και την προσπάθεια να βγεί ο Σταματόπουλος και ο Δέδες αφερέγγυοι…!


Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Φενεού Δήμου Σικυωνίων κ. Σπύρου Κουτρέτση σε δημοσιεύματα που αφορούν την καθυστέρηση της κατασκευής νέας γέφυρας στον Φενεό ο οποίος από την πρώτη στιγμή φρόντισε για την μελέτη-χρηματοδότηση-κατασκευή του έργου.Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Αντιδήμαρχος:
«από την επόμενη μέρα ξεκίνησαν οι εργασίες μελέτης και κατασκευής ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ δίπλα σ αυτή που κατέρρευσε και η οποία θεμελιώθηκε πρίν 10 μέρες».
Να υπενθυμίσουμε πως η γέφυρα που συνδέει την Κορινθία με την Αχαία και την ανατολική με τη δυτική πλευρά (απο Μεσινο προς Αρχαία Φενεό-Λίμνη Δόξα), είχε καταρρεύσει από τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν πέσει στην ορεινή Κορινθία πριν ένα μήνα περίπου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η γέφυρα σε περίπου 2 μήνες θα είναι έτοιμη, τσιμεντένια με 2 ρεύματα κυκλοφορίας και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από την Γενική Γραμματεία Υποδομών μετά από παρέμβαση του Συμπατριώτη μας Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Δέδε.
Επειδή όμως η ανάγκη της οδικής σύνδεσης των περιοχών αυτών είναι άμεση, την επόμενη εβδομάδα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μηχανικού που εδρεύει στο Λουτράκι με προσωπικό, μέσα ΜΧ και υλικά γεφυρο κατασκευής θα τοποθετήσουν προσωρινά μια γέφυρα τύπου Bailey για να δοθεί μια άμεση λύση.
Και όπως συγκεκριμένα μας δήλωσε ο κ. Αντιδήμαρχος «κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν ανακοινώσεις ενώ θα μπορούσαν να είχαν ενημερωθεί προηγουμένως για την υπέυθυνη στάση που έχουμε τηρήσει για ένα έργο που δεν είναι ξεκάθαρο ποιανού είναι αρμοδιότητα» και αναρωτήθηκε «είναι δημοτικό το κεντρικό οδικό δίκτυο που συνδέει την Κορινθία με την Αχαία?.
Γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν αλλά πρέπει να μάθουν ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις γι αυτό το θέμα.
Αλλά ήρθαν μόνο να φωτογραφηθούν και μετά να μας κάνουν και κριτική για ένα έργο που τους αφορά άμεσα».