Τρίπολη | Μπουρλότο το περιφερειακό συμβούλιο..!

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αλλά και εκλεγμένοι με τον συνδυασμό του απείχαν το απόγευμα απο το περιφερειακό συμβούλιο το οποίο οδηγήθηκε σε ματαίωση…!

Με μόλις 18 από τους 51 αρχικά συμβούλους παρόντες και μετά από ώρα την προσθήκη ενός ακόμη, ο κ. Τατούλης καταγράφει πια σημαντικές απώλειες και στην παράταξή του, δείχνοντας πια πολιτικά αδύναμος να περάσει έστω και απλές αποφάσεις δυο μήνες πριν τις εκλογές.

Έτσι σε μεγάλα θέματα όπως το σημερινό που ερχόταν με τον τρόπο που ήρθε ξανά με τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για τις εκτάσεις του ΣΔΙΤ των απορριμμάτων, δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να πείσει ούτε τους πιο… ανυποψίαστους για τους χειρισμούς του, που έφθασαν ένα έργο κορυφαίο για την Πελοπόννησο να μπαίνει στις οποίες προεκλογικές στοχεύσεις.

Με την κα Νικολάκου να δίνει αυτή το ρυθμό στον κ. Τατούλη υβρίζοντας («πολιτική αλητεία, κατάντημα, πραξικόπημα» ήταν στο… μενού της) τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης – που σύσσωμη απουσίαζε καταγγέλλοντας με αυτήν τους την στάση την πολιτική της απερχόμενης αρχής – ο κ. Τατούλης σε φανερά δύσκολη θέση ήταν πιο «λάιτ» καταγγέλλοντας πανικό.

Λίγη ώρα αργότερα “βολές” από το Νίκο Πατσαρίνο που βρισκόταν εκτός αιθούσης για την όλη κατάσταση με αιχμηρές αναφορές για τα όσα «μεθοδεύονται» με φόντο τα σκουπίδια και όχι μόνο, εκεί που ξεκαθάρισε πως εάν δεν συντρέξουν μια σειρά από προϋποθέσεις δεν πρόκειται να αλλάξει η δική τους θέση και πως το θέμα να κληθεί να το λύσει η επόμενη περιφερειακή αρχή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn