Πως αποδόμησε εύκολα και ουσιαστικά την Μαρία ο Γκιώνης…!

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολιτικά ο δήμαρχος Λουτρακίου μίλησε μετά απο πολύ καιρό και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να αποδομήσει πλήρως την κα. Μαρία Πρωτοπαππά.

Ο δήμαρχος μιλώντας επί της ουσίας δεν άφησε αναπάντητο το παραμικρό και έναν-έναν κατέρριψε τους λόγους της υποψηφιότητας της πρώην συνεργάτου του.

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ο κ.Γκιώνης είναι ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο που αφαίρεσε δημόσια τα επιχειρήματα της πρώην αντιδημάρχου του.

Εβαλε στρωτά την μπάλα μέσα στο γήπεδο και ανάγκασε την ίδια μιλώντας αργότερα να παρασυρθεί σε κινδυνολογία.

Ο λόγος του κ.Γκιώνη έδωσε και το στίγμα της πολιτικής αποδόμησης που πλέον θα αποτελέσει το κύριο όπλο του στον προεκλογικό αγώνα.

Η κα. Πρωτόπαππα κατα την εκτιμησή μας κινείται σε εντελώς λάθος στρατηγική κατεύθυνση και θα είναι εύκολη λεία στην αντεπίθεση της ισχυρής ομάδας Γκιώνη…!

Ούτε νέα είναι μα ούτε και αθώα του αίματος στο Λουτράκι και παίζοντας το χαρτί της κάθαρσης παραδίδεται μόνη της. Ισως αν σκεπτόταν να παίξει έξυπνα το χαρτί της αποτελεσματικότητας και ενός νέου σχεδίου, θα δυσκόλευε τον Γκιώνη.

Αντικειμενικά τώρα δεν μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση και αυτό θα το καταλάβει όποιος ακούσει την παρακάτω τοποθέτηση του δημάρχου Λουτρακίου.

Με την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και με υπονοούμενα κερδίζεις συμπάθεια αλλά όχι τις εκλογές.

Και φυσικά έχει δικαίωμα και ο δήμαρχος να κρίνει και τον λόγο και τις προθέσεις της.

Υ.Γ. Εξακολουθώ να ψηφίζω τον εξαιρετικό γιατρό Δημήτρη Βασιλείου για να μην παρανοήσει κανείς τον σχολιασμό μου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn