Υπάκοες-μαγείρισες και σέξυ….θέλει ο κ.Νανόπουλος τις Κορίνθιες γυναίκες;;;;

0
83

Τα Ηνωμένα Έθνη ξεκίνησαν να γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Διεθνές Γυναικείο Έτος του 1975. Το 1977, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τα κράτη μέλη να ανακηρύξουν την 8η Μαρτίου ως Ημέρα του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών και την παγκόσμια ειρήνη.
Aν δεν σε θέλει ότι και να κάνεις όλα στραβά θα πάνε.
Ο κ.Νανόπουλος σκέφτηκε και λογικό ήταν να κάνει μία εκδήλωση για τις γυναίκες και προφανώς στο πόδι έκλεισε τους ομιλητές, χωρίς να φαίνεται τι μήνυμα θα έστελνε αυτή η εκδήλωση.!
Δείτε την πρόσκληση και τους ομιλητές:


Ενας ιερέας για να διδάξει τις Κορίνθιες την εκκλησιαστική ΥΠΑΚΟΗ της γυναίκας και την παράδοση στον άνδρα, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με τον αγώνα για ισότητα των γυναικών…
-Μετά θα μιλήσει ένας ΣΕΦ για να μάθουν οι Κορίνθιες να μαγειρεύουν καλά στους άνδρες και μάλιστα γκουρμέ, για να τους ικανοποιούν
-Και μετά θα έρθει η σειρά ενός πλαστικού χειρουργού…γιατί δεν φτάνει οι Κορίνθιες να είναι υπάκοες στο σπίτι, ούτε φτάνει να μαγειρεύουν καλά…οφείλουν να είναι και σέξυ και ελκυστικές για να ικανοποιούν πλήρως τον άνδρα…!!!!
Δηλαδή γυναίκα ακριβώς όπως την περιγράφει το γνωστό τραγούδι του Λουκιανού Κελαϊδόνη…”Μαίρη Παναγιωταρά”…!!!
Με αυτή την εκδήλωση θα τιμηθούν οι γυναίκες της Κορίνθου;;;
Ο αγώνας για δικαιώματα και ισότητα;
Η προσπάθεια για αναβάθμιση του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία και την αυτοδιοίκηση;
ΔΗΛΑΔΗ οι υποψήφιες που θα κατέβουν με τον κ.Νανοπουλο…αυτό θ αέχουν ως πρότυπο;
Υπάκοες…καλές μαγείρισες και σέξυ νοικοκυρές;;;;;
Μιλάμε για εκδήλωση….Τιτανικός…!

Υστερόγραφο: Εκδήλωση για τα δικαιώματα των γυναικών με ομιλητές άνδρες, είναι σαν εκδήλωση για τα δικαιώματα των μαύρων με ομιλητές της Κου-κλου-κλαν…!

Αφιερωμένο…